23 éves voltam, a férjem 27, mikor a fiúnk született, aki idén tölti a 3-at.
Házasság után kezdtünk el babával próbálkozni. És jó fél év alatt sikerült is.
És az anyagi alap is megvolt, amibe belevállaltuk és nem szenved hiányt semmiben azóta sem.
2013. júl. 30. 19:56
2/17 anonim válasza:
Szia.Én 23 vagyok a párom 26 éves.Mi terveztük a lányomat most 9 hónapos.Nem vagyok roma,a párom félig az ha ez számít valamit is neked.Mert nekem nem.(ha gondolod elküldöm privátban a fb profilom linkjét,hogy lásd milyen körülmények között élünk ha előítéleted van-e miatt)
6 éve vagyunk együtt stabil kapcsolatban élünk úgy gondolom.Együtt élünk 5 éve külön a szülőktől.
Ha valami érdekel még írhatsz nyugodtan.:)
2013. júl. 30. 20:01
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem az előítéletek miatt írtam, hanem a különböző szokások miatt. Örülök nektek, tök jó!:)
2013. júl. 30. 20:05
4/17 anonim válasza:
szia.mi 7 éve vagyunk együtt a férjemmel.21 évesen terveztük a babát és sikerült is.most 2 éves a kisfiúnk.van házunk autónk stb.ja és nem vagyok roma.bár ez nem tudom miért fontos
2013. júl. 30. 20:09
5/17 A kérdező kommentje:
Bár csak tudnám, hogy csináljátok ezt.:) A szokásaik miatt nem ítélkezésből! Van roma ismerősöm és neki 18 év alatt "kellett volna" gyereket szülnie a kultúrájuk miatt...vagy legalábbis nekem ilyesmit próbált elmagyarázni.
2013. júl. 30. 20:12
6/17 anonim válasza:
2.-es vagyok.
Sokan előítélettel vannak.Viszont ez érthető is amilyen a ci..nyok többsége.
Gyönyörű lányunk van,és mindennél jobban szeretem őket.:)
2013. júl. 30. 20:14
7/17 anonim válasza:
Szia!
23 voltam amikor elterveztük, a férjem 29, teljesen fehérek.
Sajnos nem jött össze csak 2,5 év után, de ettől még terveztük.
Ha így is számít.
2013. júl. 30. 20:14
8/17 anonim válasza:
21 voltam,a párom 27,amikor született a fiúnk. 6 évig voltunk együtt előtte,tudtuk,hogy együtt fogjuk leélni az életünket. Számomra ő a tökéletes társ,neki pedig én. Szeretetben neveljük a gyerekünket,saját házban. Páromnak biztos állása van külföldön,engem is vár a volt munkahelyem,de előtte...jön a tesó,most vagyok 24.
2013. júl. 30. 20:24
9/17 anonim válasza:
23 voltam mikor szültem! Férjem 29! 1 éve voltunk házasok és terveztük! Akkor 8 éve voltunk együtt! Egyikünk sem roma! De vidékiek vagyunk! Szerintem van különbség vidéki meg városi fiatal között! Én ezt tapasztaltam a suliban!
2013. júl. 30. 21:12
10/17 anonim válasza:
22 vagyok 23 hetes kismama van egy két éves fiam, a párommal hét éve vagyok együtt 4 éve hogy megesküdtünk, és nem vagyok roma. De nem értem ez miért olyan fontos, hogy ki mikor hová és kinek szül, és hogy milyen a faji hova tartozása. Remélem nem azokat az anyukákat keresik megint akikbe bele lehet kötni csak mert fiatalon szültek. Bocs de már volt ilyenbe részem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!