2014-re várt/tervezett babátokat hogy fogják hívni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 11:40
1/12 anonim válasza:
egyenlőre "még csak" tervben van a 3. babóca, ha kislány, Boglárka lesz, ha kisfiú akkor Zsombor, Zalán vagy Marcell lesz :-) nektek?
2/12 anonim válasza:
Jó kérdés :) Már van egy kisfiam, Dániel, ő 2011-ben született, akkor sok név tetszett, de most valahogy egy sincs, amire azt mondanám, hogy "ez kell nekem" :D
3/12 anonim válasza:
2014 februárjára vagyok kiírva,ha kislány akkor a Dóra/Petra tetszik nagyon,ha kisfiú akkor Bence.
4/12 A kérdező kommentje:
Ha kislány Emma,a második neve még kérdés,ha kisfiú,akkor pedig Áron Balázs. :)
2013. júl. 5. 12:13
5/12 anonim válasza:
Szilárd az biztos, ha fiú, a lány pedig vagy Veronika, vagy Emőke (még csak tervben van).
6/12 anonim válasza:
Nálunk is csak tervben van.
Ha kislány akkor Blanka, ha kisfiú akkor még kérdéses, de amik eddig szóba kerültek: Gergő, Bence, Ádám esetleg Tomi
8/12 anonim válasza:
Mi is csak tervezzük még, de a nevek már megvannak. :) Fiú esetében Olivér, ha lány lesz, akkor Olívia. :) Van már egy 2 éves kisfiúnk, ő Márton.
9/12 anonim válasza:
Nekem is van egy 2011-ben született Dániel nevű kisfiam.
Januárra várjuk a másodikat, nevek még fel sem merültek. Itt szoktam szemezgetni, de eddig még nem jött a bizonyosság, hogy a ketteskének "ez lesz a tuti".
10/12 anonim válasza:
Ha fiú:Vencel
Ha lány:Léna vagy Rozina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!