Hol vettetek síruhát, overállt?
turkáltam egy S.Oliver overált 2500-ért (86-os kell a 13 hós lányomra)
túrtam egy kantáros sínadrágot (no name) 1900-ért
vettem egy kabát+kantáros gatyó kombót a kíniban (meglepően jó minőségűt) 4200-ért (egybeoverált láttam 3000-ért, de nem volt oylan jó minőségű sajna)
Én is neten keresztül, licitálós oldalon (ebay) nézegettem, végül egy babaáruház honlapjáról rendelek. Külföldön élek, ezért nem írok üzletnevet, de szerintem neked is hasonló helyeken kellene körülnézni.
Hát igen, nagyobb babára, kisgyermekre már nem olyan egyszerű találni, kevesebb a kínálat, de annál inkább drágábbak. Én is tapasztaltam.
Az én babám ugyan még csak 11 hónapos, viszont nagy, már most a 86-os méretet növögeti ki, így 92-es méretet kellett keresnem, mert az lesz jó rá a télen, ez itt a 2 évesek mérete. Nagy nehezen találtam egész szép síruhát 6000 forintért átszámítva és ez új.
Persze tavaly télre (novemberben született) nagyon könnyen tudtam rendelni két használt, de újszerű overállt, gyönyörűek voltak és a kettő együtt nem volt átszámítva 4000 forint. Kíváncsi vagyok, hogy jövő télen mennyiért találok és milyet (mert a nagyobbakra valók már nem is olyan aranyos kinézetűek, mint a picikre valók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!