14-15 hónapos babátoknak hol vettetek overállt és mennyibe került?
Még nem vettem meg, de már tudom, hogy hol fogom megvenni és milyet. Biztosan kétrészeset (kantáros, állítható pántos naci és hozzá kabát, leszedhető kapucnival). Sokat utazunk, ezért praktikus nekünk a kétrészes, a nadrágba nem sül bele annyira, mint ha egy egybeoveráll lenne rajta.
A Sárkány Centerben néztem már körül, 3500-4000 Ft-ért voltak nagyon jók. Ahogy bejönnek a hidegek, elmegyek és megveszem valamelyiket, elég nagy volt a választék színben is.
Egyrészest mindenkép, szerintem az kényelmesebb, nem csúszik fel a kabát része a nyakába ha felemeled vagy leül benne stb..! :)
H&M márka (bár én csak ezt veszem) 7500 Ft. de ugyanebből a márkából láttam már a tesz-veszen és a vaterán a feléért is kicsit használtat.
Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a minőséggel. Valószínű ha ezt kinövi én is itt az aukciós oldalakon fogok venni egy nagyobbat.
Ennek a márkának a mérete tuti jó az én babámra nem kell felpróbálni, ugyanis ahány márka annyi féle egy méreten belül is.
A most 3 éves fiamnak a C&A-ban vettem, egyrészes overallt, ha jól emlékszem 5000 ft körül volt. Vettem neki mellé egy dzsekit is, mert volt pár bélelt nadrágja, és együtt is tudta hordani.
A 10 hós lányomnak tesz-veszen vettem, egyrészes Next, tavalyi modell, alig használt, 1700 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!