Egy éves kislánynak nem kevés, hogy még csak segitséggel tud ülni?
1-es vagyok. Megértem, hogy aggódsz az unokádért, nagyon jól teszed. Csak nekem az ilyen kérdésben az a fura, hogy egyáltalán hogy fordulhat elő, hogy ilyen problémák kezeletlenül maradnak. A babát 1 éves koráig havonta látogatja a védőnő, havonta visszük a gyerekorvoshoz tanácsadásra. Negyedévente van státusz, ahol felmérik és írásban rögzítik az eltéréseket. Ha valami gond van azonnal adja az orvos a beutalót a megfelelő szakrendelésre. Nem is nagyon tud mást csinálni, hisz ennek írásban is nyoma marad, ez az ő felelőssége is.
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy bennem mindig felmerül, hogy most vagy a kérdező túloz, vagy tényleg ilyen a baba állapota, de a szülők kezelik/kezeltetik a problémát, vagy tényleg ilyen a baba állapota és a szülők az orvos tanácsa ellenére nem viszik sehova. Nálatok vajon melyik eset áll fennt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!