Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy éves kislánynak nem...

Egy éves kislánynak nem kevés, hogy még csak segitséggel tud ülni?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka,hogy 1 évesen még csak segitséggel ül a kislány, és még csak egyik oldalról a másikra fordul. Ráadásul még mindig csak a babahordozóban sétálnak vele. Egyébként értelmes, aranyos, figyel is, de nem kellene már többet tudnia ebben a korban?
2013. júl. 30. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bizony, nagyon kevés. Fejlesztésre kellene hordani és sürgősen kivenni a hordozóból.
2013. júl. 30. 13:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos, bárki mielőtt itélkezne,hogy idegen vagyok és miért irom ezt a kérdést, nem vagyok idegen én vagyok az egyik nagyszülő. De az anyukának nem lehet szólni, mert ő teljesen más világban él, hiszen Ő meg anorexiás, mindössze 37 kg,úgy közel a 40-es éveihez. Hát ezért a nagy aggódás!!!
2013. júl. 30. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Apuka mit szól ehhez? Talán rá kellene akkor hatni. Tenni kellene valamit, mert a kislány eléggé le van maradva.
2013. júl. 30. 13:30
 14/16 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Megértem, hogy aggódsz az unokádért, nagyon jól teszed. Csak nekem az ilyen kérdésben az a fura, hogy egyáltalán hogy fordulhat elő, hogy ilyen problémák kezeletlenül maradnak. A babát 1 éves koráig havonta látogatja a védőnő, havonta visszük a gyerekorvoshoz tanácsadásra. Negyedévente van státusz, ahol felmérik és írásban rögzítik az eltéréseket. Ha valami gond van azonnal adja az orvos a beutalót a megfelelő szakrendelésre. Nem is nagyon tud mást csinálni, hisz ennek írásban is nyoma marad, ez az ő felelőssége is.

Csak azt akarom ezzel mondani, hogy bennem mindig felmerül, hogy most vagy a kérdező túloz, vagy tényleg ilyen a baba állapota, de a szülők kezelik/kezeltetik a problémát, vagy tényleg ilyen a baba állapota és a szülők az orvos tanácsa ellenére nem viszik sehova. Nálatok vajon melyik eset áll fennt?

2013. júl. 30. 13:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tulzás,amit leirtam,mert az anya mindent kitalál csak,hogy ne kelljen ennie. A babára meg azt mondja,hogy addig van nyugta,amig el nem kezd járkálni,mert őneki arra már nincs energiája, hiszen fel sem tudja emelni.Most csak abban bizunk,hogy az 1 éves státuszvizsgálatnál a dr-nő nem hagyja annyiban, mert legutóbb is elégedetlen volt. Egyébként tényleg nagyon aranyos, értelmes a kicsi,de ha állandóan a kezükben van vagy a járókába és nem játszanak vele, akkor félek rossz vége lesz!!!
2013. júl. 30. 14:10
 16/16 anonim ***** válasza:
pontozzatok csak le agyasok
2013. júl. 30. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!