Egy éves kislánynak nem kevés, hogy még csak
segitséggel tud ülni?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka,hogy 1 évesen még csak segitséggel ül a kislány, és még csak egyik oldalról a másikra fordul. Ráadásul még mindig csak a babahordozóban sétálnak vele. Egyébként értelmes, aranyos, figyel is, de nem kellene már többet tudnia ebben a korban?
Többet kellene tudnia, de havonta látja a gyerekorvos és a védőnő, akik észlelik ha probléma van és továbbküldik vizsgálatokra, kezelésekre.
2013. júl. 30. 12:10
2/16 anonim válasza:
Szeretem az ilyen aggódó idegeneket .... van anyja majd ő aggódjon.
2013. júl. 30. 12:20
3/16 anonim válasza:
Sok minden és biztosan az anyja oda figyel rá, és az orvosok is.
Nekem legjobb barátnömnél született a baba 30-ik hétre és 3 szívmütéten estek át, így 1 évesen kb ugyan ennyit tudott. most 1,5 éves és pont annyit tud mint az én gyerekeim tudtak 1,5 évesen.
2013. júl. 30. 12:23
4/16 anonim válasza:
Szerintem igenis nagy baj,bizony láttam a múltkor a játszótéren egy lassan 1 éves babát,nem tudott még ülni,sem állni csak nehezen mászott,az anyja éppen mesélte,hogy sokat van a hordozókendőben mert az milyen jó,durva volt azt látni,hogy arra volt képe s a kisfiú lassan 1 évesen,mint az enyém 6 hónaposan,sőt annyira sem.
2013. júl. 30. 12:37
5/16 anonim válasza:
Kedves utolsó olvasd el a bejegyzésemet, a 3-ik válaszoló voltam.
Könnyen tudsz a játszótéren megszolni valakit és elébe helyezni a te csöppedet, mikor foggalmad sincs mi áll a háttérbe.
Szerinted egy anyuka aki ilyenen ment keresztül mint a barátnöm ö közzé teszi a játszótéri króinkában, hogy bizony az ö gyermeke nagyon nehéz idökön van túl... A harmadik szívmütét után szinte 1 onap alatt mindent behozott amivel le volt maradva, de gondolj bel, hogyan is tudna egy gyermeek úgy fejlödni hogy csövek lógnak ki belöle hónapokon keresztül.
2013. júl. 30. 12:49
6/16 anonim válasza:
ismerősünk gyerekénél most néhány évesen meg pont az derült ki, hogy a korai felállás sok egyéb problémát okozott. Szóval kedves utolsó előtti, nem mindig jó a nagy sietség sem... És így van, a hátteret nem biztos, hogy tudja az ember a játszótéren látásból.
2013. júl. 30. 12:52
7/16 anonim válasza:
Te neked mi a bajod? Írtam,hogy láttam ilyet, egy rossz szót nem mondtam csak mondtam,hogy ijesztő volt látni,nem tudhatom mi baja van a gyereknek vagy van-e baja,a kérdésre válaszoltam mi szerint 1 évesen ennél többet kéne tudnia normális esetben
2013. júl. 30. 12:53
8/16 anonim válasza:
és ne mondjátok,hogy normális ha az 1 éves nem tud ülni,állni,mászni,kúszni,csupán forog mint egy 3-4 hónapos csecsemő és semmi rosszindulat nem volt ebben
2013. júl. 30. 12:54
9/16 anonim válasza:
hát az én gyerekem nem forgott 3-4 hónaposan. Mégsem mondta senki, hogy le lenne maradva bármiről is :)
2013. júl. 30. 13:07
10/16 anonim válasza:
Ennyi kötözködő nőszemélyt, a kérdező feltett egy kérdést,válaszoltam rá,leírtam,hogy én is láttam olyat,hogy az 1 éves gyerek kb egy 5-6 hónapos baba szintjén volt,egyátalán nem rosszból írtam,lehet más ütemben fejlődnek de,hogy 1 évesen szinte semmit nem csinál az igenis nagy baj,mert hogy a tied nem forgott 3-4 hónapos,az enyém már régen,ezzel nincs gond,vagy hogy az enyém már állt 6 hónaposan de más baba csak 8 hónaposan az sem gond,de itt nem 1-2-3 hónap az eltérés hanem több,mint fél év és az bizony baj,nem tudhatjuk mi áll a háttérben de egy egészséges gyerek 1 évesen minimum ,ül,áll,mászik,kúszik,talán így már végre megértettétek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!