Van köztetek olyan aki fogamzásgátló elkezdése után 2 héttel barna foltot tapasztal? Lehet terhes vagyok? Hagyjam abba a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim.elkezdtem szedni a fogamzásgátlót viszont a menszesz első napjától számítva a 14.napon volt egy barna folt a bugyimon.ez 4 nappal ezelőtt volt.most viszont fáj egy kicsit a cicim és este megjön érzésem volt.már van egy kisfiam és előtte is ugyanezt a fogamzásgátlót szedtem#hghgh
2013. júl. 30. 09:00
11/16 A kérdező kommentje:
tuti hogy nem a peteérés miatt volt mert az ma volt.tegnap viszont fájt a cicim és szurkált alul a hasam
2013. aug. 1. 00:26
13/16 A kérdező kommentje:
holnap reggel tesztelek.
2013. aug. 2. 11:27
14/16 A kérdező kommentje:
csináltam most egy tesztet és negatív
2013. aug. 2. 16:23
15/16 anonim válasza:
Ha még itt vagy, akkor leírom, hogy nekem a nőgyógyászom mondta, amikor felírta a gyógyszert, hogy előfordulhat időközi barnázás. Ha nem sok, akkor vegyek be 1-2 napig C vitamint, de ha nagyon aggaszt, akkor nyugodtan hívjam fel.
16/16 anonim válasza:
Ne hagyd abba, felborítja a ciklust. Ha továbbra is összevissza vérzel, kérj másik típusú tablettát. Amúgy ha netán terhes is lennél, nem ártana a babának az első pár hétben. Természetesen + teszt után abba kell hagyni azonnal, de amíg a teszt nem mutatja a terhességet, nem okoz semmi bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!