Fogamzásgátló mellett maradhatok terhes?
Figyelt kérdés
Novynette fogamzásgátlót szedek már harmadik hónapja.A szünetekben rendesen megjött,most pár napja kezdtem el a 3-ik levél szedését.Minden nap pontosan szedem,most mégis olyan tüneteim vannak,mint az első terhességemnél.Lehetséges,hogy terhes maradtam gyógyszer mellett??2010. ápr. 15. 12:40
1/3 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik teherbe estek a fog,gátló szedése mellett, de azért ritka.
Én is produkáltam terhes tüneteket fog.gátló szedése alatt, de nem voltam terhes.
Ha nagyon izgulsz, majd csinálj tesztet, vagy menj el orvoshoz.
2/3 anonim válasza:
Szia,
Mivel a fogigátló sem nyújt 100%-os védettséget ezért természetesen bene van a pakliban hogy teherbe eshetsz...ismerősöm gyógyszer pontos szedése mellett lett terhes ikrekkel, már 8 évesek :)
3/3 anonim válasza:
nekem 4 gyermekem van.abból 2-vel gyógyszer mellett lettem terhes.pedig pontosan szedtem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!