Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltak már mások is ilyen...

Voltak már mások is ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Jobb módban élő anyukák,titeket is csesztettek már kevésbé jó módú anyukák,hogy csak egy barom vesz 170 ezer forintért baba kocsit stb? Nekem ez olyan rosszul esik. Jó,hogy nem ott tartunk le csesznek,mert a legjobbat kapja mindenből,tudom,hogy csak irigyek,de nekem ez akkor is rosszul esik. Ti mit szoktatok ilyenkor reagálni? Tudnék még sorolni amúgy..
2013. júl. 29. 17:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem mondom, hogy baromság egy 170 ezres babakocsi. Az álomkocsim kb ennyibe kerül. De per pillanat nem telik rá. Szerintem nem azzal van a baj, hogy ha valaki a gyerekének meg akarja adni a legjobbat. Hanem ha felvág vele olyanok előtt, akik ezt nem tehetik meg. Hogy rosszindulatból, vagy csak simán nem gondolkodik valaki ilyenkor, azt nem tudom. Vagy ha egy jómódú anyuka szóváteszi valakinek, hogy miért a 25 ezres autósülést veszi meg a 80 ezres helyett, amikor az nem biztonságos. A példa behelyettesíthető cipővel, iskolatáskával, akármivel. Mindenki a legjobbat szeretné a gyerekeinek, csak sokak lehetőségei korlátozottak.
2013. júl. 29. 17:55
 12/29 anonim ***** válasza:
37%
Nekem fogalmam sincs mi mennyibe kerül, mert mindent használtan kapunk. Engem nagyon nem érdekel kinek mije van és mennyiért vette, max annyit állapítok meg magamban, hogy "hűű ez a babakocsi milyen jól néz ki" de ezt egy 10.000 kocsiról is eldöntöm és egy 200.000Ft os kocsit is lehet számomra tök ronda. Én pont az ellenkezője vagyok mint te, mi mindent kapunk, és rengetegszer megkapom, hogy mért nem veszünk ezt vagy azt a gyereknek újat, megtehetjük. Hát igen ha nagyon nagyon akarnánk megtehetnénk, de ha ingyen kapunk egy teljesen jó cuccot akkor miért adnék érte pénzt csak azért hogy új legyen.
2013. júl. 29. 17:59
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak az a furcsa, hogy mas honnan tudja, hogy ennyibe kerult? Ketlem, hogy kivulrol fujjak az ismeroseid a babakocsik arlistajat. Ha, te ezt hangoztatod, ne vard, hogy dicserjenek. Nem illik ilyenekrol beszelni, akkor se, ha 30 ezerert veszed, akkor se ha 300 ezerert.

Mas eset, ha te nem teszed hozza az arat es megis rosszalloan neznek. Az mar az o bajuk, ne torodj veluk. Ebben az esetben engem abszolut nem erdekelne mennyibe kerult a gyereked kocsija, cumisuvege, vagy rugdalozoja.

2013. júl. 29. 18:03
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó nálam a baba kocsi kinézete nem a leglényegesebb a minőség számít inkább.
2013. júl. 29. 18:07
 15/29 A kérdező kommentje:
Na,de ez az,hogy ők kérdezték mennyiért és hol vettem most hazudjak,csakhogy ők jobban érezzék magukat?
2013. júl. 29. 18:09
 16/29 anonim ***** válasza:
Nagyvárosban laksz vagy vidéken? Csak azért kérdezem, mert én kisvárosban laktam régebben és ott voltak ilyenek az emberek. Engem nem érdekel, hogy ki milyet vesz én is vennék drágábbat, ha lenne rá pénzünk. Ne foglalkozz másokkal, csak az a lényeg, hogy mindenből kapja meg ezt a szintet. Szeretetből, tanításból, jól neveltségből.
2013. júl. 29. 18:13
 17/29 A kérdező kommentje:
kisvárosban,olyan mindenki ismer mindenkit nagyjából helyen:)
2013. júl. 29. 18:20
 18/29 anonim ***** válasza:
12 vagyok: Ez csak egy példa volt. A lényeg a dologban, hogy én nem ugatok be azoknak akiknek drágább cuccaik vannak, de nekem se ossza az észt a tehetősebb anyuka, hogy én miért nem veszek drága cuccokat a gyereknek, és minek szültem gyereket ha rajta akarok spórolni. (pl. amit a gyerek "kárára" megspóroltam a babakocsin, abból a pénzből el vittük néhány napra a Balatonra nyaralni. Nekem ez fontosabb volt, mint egy új babakocsi)
2013. júl. 29. 18:22
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ha ok kerdeznek ra, es utana meg teged pocskondiaznak, az csak irigyseg. Nem kell veluk foglalkozni. (nem tudom hanyadik valaszolo voltam :) )
2013. júl. 29. 18:27
 20/29 A kérdező kommentje:
Én sem ugatok be senkinek mégis a sok prosztó velem van elfoglalva és ez nagyon zavar,nyilván ha nagy városban élnénk le lennék tojva,de így más a helyzet. Na mindegy. Még egyszer köszi a válaszokat!
2013. júl. 29. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!