Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hol keresgéljek?...

Mit tehetnék, hol keresgéljek? 16 lány

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babysitterkedni... 16 éves lány vagyok, és sokan érettnek mondanak, szeretnék vigyázni gyerekre... Nem tudom hol keresgéljek olyan családokat,ahol alkalmaznának...Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm
2013. júl. 29. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
végzettség nélkül legfeljebb ismerős fog alkalmazni idegen tuti nem hanem olyat fog felfogadni akit ügynökség ajánl és van minimum babysitter tafolyama vagy óvónő, dadus ilyesmi.
2013. júl. 29. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de én nem bíznám a gyerekemet egy idegen 16 éves fiatalra. Szerintem egyedül ismerősi körben tudsz keresgélni.
2013. júl. 29. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Kb 14 éves koromtól vigyáztam gyerekekre még pedig úgy,hogy anyukám óvónő és beajánlott ha kerestek bébiszittert,nagyon megbízható voltam már 7 évesen is vigyáztam teljesen egyedül az akkor 4,5 éves öcsémre,egyedül zuhanyoztam le ha volt egy kis baleset a nadrágba.Szerintem ismerősök által találsz csak munkát,legalábbis én 23 évesen nem bíznám a 2,5 éves fiam egy idegen 16 éves tinire pedig nagyon laza vagyok,nem vagyok az a parázós fajta
2013. júl. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!