Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik az a név, amit semmi...

Melyik az a név, amit semmi pénzért, soha nem adnál a gyerekednek?

Figyelt kérdés

Van valami oka?

Egy kicsit összekaptunk ezen a hétvégén, mert a férjem olyan nevet mondott, amitől én irtózom.

2013. júl. 29. 17:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
szerintem mindneki tudna több iylet mondani, akér különösebb ok nélkül. A legtöbb embernek az ezer név közül csak pár tetszik. A férjemnek is olyan név tetszik amit én el nem tudnék képzelni, de ezen nem kell vitázni, nem az lesz én is mondtam olyat ami neki nem tetszik, ennyi lesz más.
2013. júl. 29. 17:16
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Hát le leszek pontozva, de Zselyke és Bendegúz. Az oka: A hangzása, "serke", vagy mint valami bebábozódott rovar. A Bendegúz csak olyan idétlen, gyereknek még elmegy amíg pici, olyan rosszcsontos, aranyos, dehát egyszer felnő...
2013. júl. 29. 17:18
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Az exek nevei. Se az én, se a férjem exeinek nevét nem adnám, soha, semmi pénzért
2013. júl. 29. 17:18
 4/21 anonim ***** válasza:
17%
Semmiképp sem adnék bibliai/zsidó vagy arab eredetű nevet a gyerekemnek, valahogyan nagyon idegennek tűnnek ezek. Sem pedig hírességek vagy exek neveit, elég durva lenne, ha a lányomban az egyik rossz emlékű exemet látnám...
2013. júl. 29. 17:22
 5/21 anonim ***** válasza:
25%
rengeteg ilyen van, legtöbb azért, mert egyszerűen nem tetszik, esetleg túl öreges, vagy nagyon rossz emlék jut eszembe róla vkiről. Szerencsére sok névből lehet azért választani :)
2013. júl. 29. 17:22
 6/21 anonim ***** válasza:
25%
2. vagyok. Amit a többiek írtak, az mind igaz, de a egy fiú és egy lány nevet kell választani, akkor jelenleg ez az. Ezeken kívül még rengeteg van, ami nem tetszik, alig tudtam fiúnevet választani, érdekes, hogy lányt igen.
2013. júl. 29. 17:26
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
csenge , kincső kb ezektől nézek furán. meg ez a villő? nagyon nem tetszik. fiúba a bence nagyon divatos lett, azért nem. meg én a divatosakat nem szeretem, sem a régieket, pl. zoé, hanna, milán, máté, brendon, kira, szóval ezeket én nem adnám. sem ilyet, hogy mária, istván, józsef, és a többi 1000
2013. júl. 29. 17:48
 8/21 anonim ***** válasza:
80%

Bendegúz, Zsombor, ezeket tuti soha nem adnám a fiamnak, párommal mindketten utáljuk ezeket a neveket.

Lányból a Csenge, Kincső, Villő, Zselyke, Emma, Enikő, Kira, Zoé amiktől feláll a szőr a hátamon. Páromnak az Enikő tetszik ezek közül, de szerencsére a többire ő is azt mondja, hogy szörnyűek.

2013. júl. 29. 17:57
 9/21 anonim ***** válasza:
29%

Hannát semmi képen,mert tucat név lett.

Fiúból a Noel szintén ezért...

2013. júl. 29. 18:03
 10/21 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem jóval több olyan név van, amit nem adnék, mint ami tetszik.

De néhány példa: Norina, Zoé, Lili, Amira, Alina, Rikárdó, Nikolasz, Szebasztián, Kevin, Noel, Milán és az ehhez hasonlók.

2013. júl. 29. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!