Melyik az a név, amit semmi pénzért, soha nem adnál a gyerekednek?
Figyelt kérdés
Van valami oka?
Egy kicsit összekaptunk ezen a hétvégén, mert a férjem olyan nevet mondott, amitől én irtózom.
2013. júl. 29. 17:14
1/21 anonim válasza:
szerintem mindneki tudna több iylet mondani, akér különösebb ok nélkül. A legtöbb embernek az ezer név közül csak pár tetszik. A férjemnek is olyan név tetszik amit én el nem tudnék képzelni, de ezen nem kell vitázni, nem az lesz én is mondtam olyat ami neki nem tetszik, ennyi lesz más.
2/21 anonim válasza:
Hát le leszek pontozva, de Zselyke és Bendegúz. Az oka: A hangzása, "serke", vagy mint valami bebábozódott rovar. A Bendegúz csak olyan idétlen, gyereknek még elmegy amíg pici, olyan rosszcsontos, aranyos, dehát egyszer felnő...
3/21 anonim válasza:
Az exek nevei. Se az én, se a férjem exeinek nevét nem adnám, soha, semmi pénzért
4/21 anonim válasza:
Semmiképp sem adnék bibliai/zsidó vagy arab eredetű nevet a gyerekemnek, valahogyan nagyon idegennek tűnnek ezek. Sem pedig hírességek vagy exek neveit, elég durva lenne, ha a lányomban az egyik rossz emlékű exemet látnám...
5/21 anonim válasza:
rengeteg ilyen van, legtöbb azért, mert egyszerűen nem tetszik, esetleg túl öreges, vagy nagyon rossz emlék jut eszembe róla vkiről. Szerencsére sok névből lehet azért választani :)
6/21 anonim válasza:
2. vagyok. Amit a többiek írtak, az mind igaz, de a egy fiú és egy lány nevet kell választani, akkor jelenleg ez az. Ezeken kívül még rengeteg van, ami nem tetszik, alig tudtam fiúnevet választani, érdekes, hogy lányt igen.
7/21 anonim válasza:
csenge , kincső kb ezektől nézek furán. meg ez a villő? nagyon nem tetszik. fiúba a bence nagyon divatos lett, azért nem. meg én a divatosakat nem szeretem, sem a régieket, pl. zoé, hanna, milán, máté, brendon, kira, szóval ezeket én nem adnám. sem ilyet, hogy mária, istván, józsef, és a többi 1000
8/21 anonim válasza:
Bendegúz, Zsombor, ezeket tuti soha nem adnám a fiamnak, párommal mindketten utáljuk ezeket a neveket.
Lányból a Csenge, Kincső, Villő, Zselyke, Emma, Enikő, Kira, Zoé amiktől feláll a szőr a hátamon. Páromnak az Enikő tetszik ezek közül, de szerencsére a többire ő is azt mondja, hogy szörnyűek.
9/21 anonim válasza:
Hannát semmi képen,mert tucat név lett.
Fiúból a Noel szintén ezért...
10/21 anonim válasza:
Szerintem jóval több olyan név van, amit nem adnék, mint ami tetszik.
De néhány példa: Norina, Zoé, Lili, Amira, Alina, Rikárdó, Nikolasz, Szebasztián, Kevin, Noel, Milán és az ehhez hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!