A Csilla név szép és divatos még?
Figyelt kérdés
Egyáltalán adjáák még ezt a nevet kislányoknak? Köszi előre is a válaszokat! :)2008. jún. 27. 10:01
11/12 anonim válasza:
az en nevem pl.csilla es olvastam rola hogy csillagot jelent meg lehet hogy nem divatos de egyedi es en ahol elek sok csilla van ,amugy 13 eves vagyok es sok nalam kisebb lanyokat ismerek akik csillak
12/12 anonim válasza:
Szia!
Én 19 éves vagyok és Csilla :)
Túl sok Csillát én sem ismerek, de valahol nem is bánom. Vannak emberek, akik szájából különösen szépnek hallom a nevem, de vannak akiktől utálom, ha megszólítanak. Többek között a barátom sem tudja szépen "kiejteni" (talán mert csak akkor Csilláz, ha haragszik? :)) de ugyanígy tesómtól meg a szüleimtől is szokatlan és kellemetlen.
Kedves a Csillu, Csillus, Csilike becézés, bár engem nem becéztek soha, azért vagyok Csilla, hogy így szólítsanak. Ez lett megszokva :) Ha bemutatkozom, nagyon sokan megdicsérik a nevem :) Anyu választása volt egyébként, én max 2. névként adnám a lányomnak. :) Nem túl gyakori név, de van egy bizonyos feelingje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!