Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Csilla név szép és divatos még?

A Csilla név szép és divatos még?

Figyelt kérdés
Egyáltalán adjáák még ezt a nevet kislányoknak? Köszi előre is a válaszokat! :)
2008. jún. 27. 10:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szia

nem is gondoltam mostanában erre a névre, de szép.tényleg.ha most kislány jönne, és még kérdéses lenne a név, lehet feltenném a listára.

2008. jún. 27. 10:07
 2/12 anonim válasza:
Én ismerek néhány idősebb Csillát, de gyerekek közül egyet sem, úgyhogy ha mostanság születik a baba, akkor szerintem viszonylag egyedi neve lesz felnőttként. Bár őszintén szólva nekem nem tetszik a hangzása, de téged ez nem befolyásol :)
2008. jún. 27. 10:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia! Igazából nekem se tetszik. De ez a te döntésed mindenkinek más és más tetszik.
2008. jún. 27. 10:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egyáltalán ne foglalkozz vele, hogy divatos-e, adják-e még. ha tetszik a hangzása, add nyugodtan.
2008. jún. 27. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név :) divatosnak nem mondható a Dzseniferek és a Málnák és Reménykék korában....
2008. jún. 27. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik,csak a nevünk cs-re végződik,így ha lányo lesz másodszor,akkor is kilőve.:)

40 hetes kismami

2008. jún. 27. 11:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Én Csilla vagyok, 23 évesen, szeretem a nevem. Kisfiunk lesz, így nem örökítem, de ha lányunk lett volna, akkor is csak második névnek adnám neki.

Üdv, 28 hetes mamóca

2008. jún. 27. 11:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ha fiam születne akkor a férjem családja azt szeretné ha az apja után ő is a József nevet kapná...én viszont hallani sem akarok róla!

Viszont a nagynéném a héten azt mondta nekem hogy pedig higyjem el hogy ha József lenne és mire annyi idős lenne mint most én akkorra ez a név ritkaságszámba menne. Lehet hogy van benne valami.

Egyébként szerintem szép név a Csilla, bár nem tudom mi a vezetéknevetek.

2008. jún. 27. 12:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerinte a divat nem kérdés, ha neked tetszik ez a név, és el tudod képzelni a lányod Csillaként. Nálunk a szomszéd 9 éves unokája Csilla. Tehát, adják még a lányoknak-ha elvétve is- ezt a nevet.

Most sokan húzni fogják a szájukat...

Az én lányom Rozi lett.

A pocimban kezdtük el így hívni, amolyan "gúny" név volt.

De rajta ragadt, és a szülés közeledtével már kétség nem volt, hogy így fogjuk hívni.

A családom is furcsállta, de nem szóltak-egyedül párom mamája tette szóvá, dehát mondani mindent lehet...

A barátnőm volt még aki furcsállotta, meg is kérdezte, hogy jól meggondoltam e. Hát,meg.

Aztán eljött és mondtam neki, hogy lehet, tényleg nem kellett volna ez a Rozi, ránézett a lányomra és azt mondta-már más nevet el sem tudna neki képzelni, örül, hogy nem változtattam meg.

Vásárlás alkalmával megcsodálta egy néni a lánykámat, majd megkérdezte a nevét. Csak ennyit mondott "végre egy normális nevű gyerek".

Tehát kinek mi-tudod, a mondás is tartja "kinek a pap, kinek a papné".

Én amitől rosszul vagyok a Csenge, Dzsenifer...-másnak meg ez tetszik.

2008. jún. 27. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Én vagyok az utolsó.

A lányom egyébként Kamillának készült, de milyen jó, hogy nem lett az.

A fiamat vittem a játszótérre-majd'rosszul lettem. Minden 2. kislány Kamilla volt.

2008. jún. 27. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!