Más anyuka is Gyakorikérdések függő lett?
Én a terhességem alatt kezdtem el ide járni napi szinten többször ez volt pár hónapja. Aztán megszületett egy hónapja a babám és még mindig napi szinten ha tehetem többször feljövök. Kedvenc témaköröm: Babák, Terhesség, Szülés :D
Más is jár ebben a cipőben?? Mennyi időt töltötök el itt?
2 gyermek anyukája
Én is :D A terhességem alatt sajnos abba kellett hagynom a munkát és fekvésre ítéltek. Halálra untam magam, már sírtam, gyűlöltem a házat, aztán egyszer csak megtaláltam a gyakorit :)
A szülés-terhesség kategóriáról már leszoktam, már nem olyan frissek az emlékek, de az egyéb kérdések és a babák kategóriának rendszeres látogatója vagyok naponta többször, amikor végzek a házimunkával és elalszik a gyerkőc :) 10 hónapos most a lányom :)
Bár igazából kezdek leszokni róla, mert csak felhúzom magam a sok sértő válaszolón, mikor valami olyan kérdést olvasok ahol egymásnak esnek az anyukák. :(
2-es válaszoló vagyok.
Látod kérdező, pont erről beszéltem.
Mindegy milyen kérdést teszel fel, legyen az csip csup apróság, vagy egy komoly érzelmi kérdés, itt az anyukák fél pillanat alatt egymásnak esnek, mert mindig van valaki aki tud egy rosszindulatú megjegyzést tenni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!