Hogy és mikorra apad el teljesen az anyatej?
Figyelt kérdés
Fél éve nem szoptatok, sajnos 3 hónap után gyógyszerszedés miatt kellett abbahagyni a szoptatást. Kb. 1 hét után már nem kellett fejni se, nem feszült a mellem. Viszont a mai napig ha megnyomom szivárog egy kis tej. nem rég voltam orvosnál mondtam neki, azt mondta ez egyéfüggő majd elmúlik. Na de mikor? Gyógyszert nem akarok szedni rá, de idegesítő hogy még mindig van. Szerintem ezért nem fogyok, mert elég túlsúlyos vagyok, kb 2 hónapja elkezdtem fogyózni, tornázni, futni és még egy deka se ment le. Tudtok valamit hogy lehet ezt megszüntetni? hasonló tapasztalatok?2013. júl. 28. 15:57
1/1 anonim válasza:
Mi történt azóta kedves kérdező? Ugyanez a problémám, és sehol sem találok választ a kérdésemre. Mikor szűnt meg a szivárgás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!