Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt valakinek olyan mikor...

Volt valakinek olyan mikor teherbe esett és valamelyik családtagja mondta hogy vetesse el?

Figyelt kérdés

nekem 10 hónapos a lányom és mikor terhes lettem mindenki nagyon örült neki, most hétvégén volt egy kis vita én és a párom között,és anyósom mondta hogy ő mondta volna hogy várjunk még a gyerekkel.

és nagyon rosszul esett mikor meglátom anyósom a lányommal ez jut eszembe. de nagyon szereti az unokáját de nem megy ki ez a fejemből :S

2013. júl. 24. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem neki kell felnevelni, a ti dolgotok. Ne foglalkozz vele.
2013. júl. 24. 17:18
 2/10 A kérdező kommentje:
azóta nagyon nagyon hergel :S
2013. júl. 24. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek azt mondta az apósa,hogy ha nem nézik meg,miután megszületett,akkor könnyebb örökbe adni.....
2013. júl. 24. 17:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

:D én apósom a drága mikor megtudta hogy jön az unoka mondta, hogy ugye nem neki kell felnevelni? kérdeztem tőle hogy talán veled feküdtem le???

Aztán pár napra rá mondta páromnak hogyha ne adj isten beteg gyereket szülök azonnal mondjunk le róla (esély se volt ilyenekre...) 3 éves a Fiam 3-4 havonta nézzük meg apóst és az pont elég nekünk...

2013. júl. 24. 17:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, anyósom és sógornőm is mondta, hogy vetessem el! Sokszor eszembe jut nekem is :(
2013. júl. 24. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
persze anyukám első mondata is ez volt a sokktól,persze meggondolta magát pár nap múlva és anyósom meg nekem esett miért nem vetetem el csak 21 leszek mire megszületik,mondta Ő aki 20 évesen szült először,aztán 1 év korkülönbségekkel még 2őt szült majd utánuk 3 at elvetetett...persze a terhesség előrehaladtával megváltozott a véleménye legalábbis azt mutatta,bár látom rajta baromira nem tetszik neki,hogy már nagymama
2013. júl. 24. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem volt ,amikor meg született a második fiam akkor azt mondta a nagymamám,hogy nem kellett volna kétszer felcsináltatnom magam....utána a férjem elbeszélgetett vele
2013. júl. 24. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem anyósom 1hete mondta hogy menjek el abortuszra.. mondta ezt úgy hogy fél éve elveszítettem egy babát 20hetesen és majd belehaltam.:((( valamiért bekattant és nekem esett. azóta én nem beszéltem vele, és ha rajtam múlik a babát se fogja látni. csak legyen minden rendben..
2013. júl. 24. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:

anyósom természetesen..

de kit érdekel?

imádom a kisfiamat aki 8 hónapos cukipofa

2013. júl. 24. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem anyám mondta,hogy vetessem el,mikor terhes lettem,mert,hogy fogjuk felnevelni,meg sokba van...

Most lesz 2éves a lányom,és anyám pár óránál többet nem hajlandó vigyázni rá(max.1-2óra),mert ő nem bírja idegekkel,ebben csak az a szép,hogy időszerű lenne már dolgoznom,mert Gyesre nem akarok menni,de ő kijelentette,hogy nem fog vigyázni rá egész nap.

Mondjuk ő engem sem bírt elviselni gyerekként sem...

2013. júl. 25. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!