Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most várom az első babámat ti...

Most várom az első babámat ti milyen babakocsit tartotok jónak?

Figyelt kérdés
milyet válasszak? milyen felszereltséggel?milyen márkát?
2009. okt. 21. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a súlyát figyelném legfőképpen.

Aztán a kerekeit és a szélességét.

Ha újra lehetne kezdeni, Espiro Vectort vennék (csak 5 kg)!

2009. okt. 21. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:

a súlya fontos, mert nem mindegy, hogy kell-e cipelned emeletre, vagy tömegközlekedni vele.

vannak többfunkciósak, én olyat vettem, aminek most a mózesét használom, de a vázra tehető az autós hordozó, és ha kinövi a mózest van sportrésze.

nekem fontos szempont volt, hogy a huzat levehető és mosható legyen.

mindkét irányból tolható legyen.

ha nagyon zötyögős, rossz úton fogod tolni, akkor nagy kerekűt érdemesebb venni.

azt viszont elfelejtettük megnézni, hogy a váz lapra csukható, de elég nagy, az autónk pedig kicsi, szóval alig férünk be hárman ha utazunk valahová.

nekem ezek voltak a szempontok, de készülj fel, mert el lehet veszni a témában. ez egy külön szakma:)

én egy babakocsit vettem a gyermekem egész életére, és meg vagyok elégedve a választásommal, habár nem csúcsmodellt választottam.

2009. okt. 21. 23:50
 3/10 anonim ***** válasza:

A Ti igényeiteknek megfelelő kocsit keress.

Gondold át, hogy mennyire fontos a súlya: kell-e lépcsőznöd, tömegközlekedned vele? Azt, hogy milyen terepen fogod tolni: a nagy kerekek jobbak terepre, a kis kerekekkel pedig könnyebb navigálni, kis helyen kanyarodni. Az is fontos, hogy milyenre csukható össze, autóval viszitek majd, be fog férni? Ha 2 irányból tolható, az sem hátrány, mert ha süt a nap, vagy elered az eső, csak meg kell fordítanod a tolókart, és máris védve van a baba. Nem mindegy az évszak sem, télre nagyon fontos a mózeskosár, míg a nyáron született babának elég a 2 funkciós, ahol kupola és lábzsák van.

Sokszor jó megoldás az is, ha vesz az ember egy nagy kerekű mózeskosaras kocsit, aztán amikor nagy a baba, egy esernyőkocsit. Olcsón is be lehet szerezni, akár olcsóbb ez a 2 kocsi együtt, mint egy vadiúj hiper-szuper modell, /ami lehet, hogy be sem válik/.

2009. okt. 22. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia! Az alábbiakat gondold át, mire van szükséged:

- bolygókerék vagy nem

- fordítható tolókar vagy nem

- mekkora a bevásárlókosár

- esővédő, lábzsák, mózes, rögzíthető táska

- mennyire dönthető

- mennyire sportosítható

- mekkora helyen fér el

- befér-e a csomagtartóba

- esernyőre vagy lapra csukható

- kell-e emelgetned, fontos-e a súlya

Most ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.

2009. okt. 22. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül a súly az, ami nem számít, mert liftes házban lakunk, majd építkezni szeretnénk, az meg családi ház lesz. Nekem fontos volt a nagy bolygókerék, és az, hogy két irányból lehessen tolni. Az újévre várjuk a babát, masszív kocsit vettünk, van mózesa is, mert védve kell hogy legyen a babó.
2009. okt. 22. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi Chicco trio for me-t vettünk,borsos az ára, de többfunkciós és nagyon jó az összes szempontból:)

Amúgy a Neonato multisport 2009 is nagyon jó márka:))

2009. okt. 22. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Peg Perego.
2009. okt. 22. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem vennék Espiro Vectort, nagyon nem tetszik. Igaz, hogy a kicsi súly tényleg vonzó :)
2009. okt. 22. 14:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! Pl. ilyet: [link]

Kellemes babavárást! :)

2009. okt. 22. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Bocs

[link]

2009. okt. 22. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!