Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a legfontosabb szempont...

Mi a legfontosabb szempont egy babakocsinál? Testvérem első babájának babakocsit akar venni. Ő egyirányból tolható, bolygókerekest akar.

Figyelt kérdés
Szerintem mindenképp fontos Hogy át lehessen fordítani a tolókarját. Nyáron ha odatűz a nap, Télen viszont ha hideg szél fúj, nem éri a kicsi arcát úgy. Meg jó látod is séta közben, nem?
2009. máj. 27. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

bolygó kerék

több funkció

könnyen tisztítható legyen

amit te írtál

könnyű legyen

ne legyen túl nagy

hogy lehet összecsukni

érdemes próbálgatni a boltban

2009. máj. 28. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mennyit szán rá.

Amíg kicsi, mindenképp jó szerintem, ha veled szemben van. Úgyse bírja megállni az ember, hogy ne nézegesse fél percenként, hogy minden ok-e. A bolygókerék nagyon jó, de nem létszükséglet, viszont tény, hogy sokkal könnyebb vele manőverezni. A mózes része (ha olyat választ), mindenképp nagy legyen, mert különben nem fog túl sokáig elférni benne a gyerek. Hosszú, és széles is legyen. A legtöbb mózes 74cm hosszú belül, ezt ruhával együtt nagyon hamar kinövik. Az a legjobb, ha 180 fokig dönthető vízszintesre, amit át lehet alakítani sportnak. Figyeljen arra is, hogy a bevásárlókosárhoz hozzá lehessen férni alul. Sok kocsinál úgy tudsz csak bele pakolni fekvő helyzetben, ha felemeled a lapját, és ez egy alvó gyerekkel nem akkora élmény. Ami még az enyémből nagyon hiányzott, az hogy a mózesnek a kupolája 90fokban felhajtható. Ennél több kellett volna, főleg hogy ha havazik, vagy picit esik csak az eső, még nem tesz fel az ember esővédőt, viszont így beleesett az arcába. Amit én még nagyon sokat használtam, az a vázra csatlakoztatható hordozó, ez is a babakocsihoz tartozott. Jó volt, mikor pl.taxiztam a belvárosba, csak beraktam a vázat a csomagtartóba, a hordozó meg az ülés volt egyben. Figyeljen arra is, hogy a tolókar elég hosszúra kihúzható legyen, hogy kényelmesen lehessen sétálni, nem rúgjon bele a kocsiba, mert a rövidnél ez előfordul.

2009. máj. 28. 00:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi külvárosban lakunk, és nekem például az volt az egyik szempont, hogy ne legyen bolygókereke. Elég ramaty állaputban vannak a járdák, és így szerintem könnyebb tolni.
2009. máj. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!