Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Havi 300. 000-400. 000 Ft-ból...

Havi 300. 000-400. 000 Ft-ból hány gyereket vállalnátok be?

Figyelt kérdés

Kicsi lakás, rezsi nem sok kb 60.000.

Hány gyereket mernétek bevállani?

2013. júl. 21. 19:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2őt.
2013. júl. 21. 20:33
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
nekünk 3 van, általában 3-400e között van a bevételünk, néha kicsit több is. De nekünk van hitelünk. Ház nem túl nagy, de minden gyereknek van saját szobája.
2013. júl. 21. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy kicsi a lakás, úgy 2 őt.

Egyébként 3-4 et. Ennyit is fogunk vállalni.

2013. júl. 21. 21:36
 14/20 anonim ***** válasza:
32%
Én egyet. Ez azért nem valami sok pénz. Egyet normálisen lehet nevelni belőle, többet nem.
2013. júl. 21. 21:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért két gyereket is fel lehet belőle nevelni normálisan.
2013. júl. 21. 22:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Mi havi 350-ből egy gyereket nevelünk.

Gondolkozunk még egyen,de csak akkor ha a férjemet előléptetik,és több pénzünk lesz!

2013. júl. 21. 23:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a válaszok alapján az átlag magyar ember 1 gyermeket sem vállalhat.

Az átlagos családoknál az anya kap jó esetben kb 80.000-et mindennel együtt 1 gyerek után (tgyás, családi)

Az apa meg keres 120.000-et jó esetben.

Ez egy vidéki modell. És ebből normálisan nevelnek gyereket!

2013. júl. 22. 09:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

A válaszok alapján kitűnik a válaszolók társadalmi hovatartozása:) Mi kettőt nevelünk havi 250-ből és még hitelünk is van. A fagyasztónk mindig teli, a hasunk mindig teli, egyik gyerek táncórára és angolra jár, a másik karatéra és úszásra. Évente egy nyaralás, havonta egy állatkert vagy arbarétum vagy amit akarunk.

Viszont a kertünk zsúfolva zöldségekkel, saját haszonállatainkat vágjuk és tesszük a fagyóba. És a legfontosabb tervezzük a harmadikat.

Gyerekeink vagányak, boldogok. Viszont megtanulják, hogyan kell boldogulni. A nagyobb 10 éves már tud csirkét pucolni, a kisebb 5 éves már mindenfajta zöldséget felismer és tudja melyiket hogyan kell gondozni. Minden főzésnél élménnyel hozza a kertből ami kell, a fagyasztóba pakolásnál örömmel szorgoskodik.

tudja ha leomlott a vakolat, nekünk kell újracsinálni, tudja ha valami tönkremegy megjavítjuk (persze nyilván nem gázszerelésről beszélünk) Nagyon fajin módon feltalálják magukat az ÉLETBEN. És attól boldogok, ha valamit saját kezűleg csinálunk. Persze mindenük megvan, ugyanúgy nekik is mint másoknak, de ésszel ez is.

Szóval lehet én nem adok alájuk autót és házat, de tudom hogy képesek lesznek maguktól megoldani. Mert erre vannak nevelve. Mint ahogy én is anno. Egy szatyorral jöttem el otthonról, azóta gyönyörű házban lakunk.Bár mi nagyon szegények voltunk, de az alapokat megkaptuk, hogyan is kell boldogulni. Ez a legfontosabb számunkra.

Az az igazszág, volt aki olyan szinte megdícsérte az 5 évest, hogy éreztem az irigységet, sőt mondta is, milyen jó nekünk:) Pedig ők gazdagok voltak.

Ha 400ezer lenne a havi bevételünk akkor 4 gyerekünk lenne. Már csak hogy a kérdésre is válaszoljak:)

2013. júl. 22. 10:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Még legalább 4-et,de inkább többet- most 4 gyerkőcük van :-)
2013. júl. 22. 11:20
 20/20 anonim ***** válasza:
300-400ezer nem olyan sok pénz bár annak tűnik,de ha bele kalkulálod a későbbi nyaralásokat,különórákat legyen az idegen nyelv vagy bármilyen más,sport,hobbi,zeneiskola,ugye félretenni a gyereknek,hogy azért ne a nulláról kezdje az életét legyen egy kis pénze,a szülők maguknak is félre tegyenek,mert hát a szülőknek is vannak igényeik,legyen tartalék bármi van stb. 2 gyereket vállalnék be ennyi pénzre többet biztosan nem,jelenleg a bevételünk 200eFt körül van és 1 gyermekünk van,nem tudunk félre tenni 10-20ezernél többet vagy annyit sem pedig nem szórjuk a pénzt,termesztünk zöldséget a nagyszülők is sőt állatot is tenyésztenek.A jövőben sokat emelkedik a bevételünk,mert én találtam egy nagyon jó céget,és nagyon jól keresek vele,és addig 2.at be sem vállaljuk még 300-400ezer nem lesz a bevételünk.(mondjuk túlzásnak tartom azt aki szerint csak 1 gyereket lehet ennyiből nevelni)
2013. júl. 22. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!