Babam maszik, ezert naponta felmosok, kell vennem felmoso szettet, milyet vegyek? Milyen valt be nektek?
Eddig nem mostál fel?
Bocs.
Én Viledát használok mindig, mert a többi szar.
Havonta cserélem a fejet rajta, általában sárga színűt veszek, vagy olyan kéket aminek a tövén dörzsis réteg is van.
Attól függ mit mosok fel.
A kőre fejet használok, a parkettára ilyen lapot.
(és tényleg eddig mit csináltál?)
Szia!
Nekem is a vileda vált be, én azt használok a járólapra és a lamináltra is. Általában sárgát veszek, most kipróbáltam a kéket, jó mind2. A felmosóvízbe pedig flóraseptet teszek, ez fertőtlenít is.
Az olcsó felmosófejekkel az a baj, hogy nagyon vékonyak, szerintem a vileda megéri az árát.
1 éves kislány anyukája
1 vok,
én Domestost öntök a felmosóvízbe,
vagy Ajax-ot, mert nagyon jó illata van és csíkmentesen lehet felmosni vele!
Úgy látszik itt a sok okos olvasni sem tud figyelmesen:)ODA VAN ÍRVA,hogy minden nap felmos,hahó:)))
Hát én egyszerű felmosót használok majd,nemhiszem,hogy ezen múlik:)Mellesleg ecetes vízzel mosok fel így is nap mint nap,az fertőtlenít és nincs benne vegyszer sem:)
Nagyon viccesek vagytok, hogy eddig mit csinált :P Nemcsak viledával lehet ám felmosni, hanem akár lehajolva felmosóronggyal is! :P Csak úriasszonyok ezt már nem is tudják :P
Én olcsó felmosófejet veszek mindig, Viledára nem telek, főleg nem havonta újra :(
A laminált padlóra speciális szert használok, a járólapra pedig hypot valami illatos szerrel együtt (pl. Ajax vagy valami olcsóbb általános tisztítószer). Ha éppen "jól megy", akkor Domestos :)
Na ne mondd már, hogy havi egy doboz domestost nem lehet megvenni.
Egyébként az ecet annyira büdös, hogy azzal felmosni????
Húú,hát nagyon sok a nagysága itt....Hát igen eddig felmosoronggyal es vödörrel mostam.Hihetetlen,mi??
Köszi a többi választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!