Melyik tetszik? Viktória, Vivien, Kitti, Alexa?
a kitti édes név, olyan cicás kitten:)
én vivien vagyok és szeretem ezt a nevet, a vivienek olyan életvidámak:D de a viktória sem rossz név..az alexa nekem régebben egyik kedvencem volt, most is szépnek tartom
Viktória jelentése: győztes (római isten)
becézése: Viki,Vikk,Vikó,Vikcsi... Ez a legjobb...
Vivien: Vivi,Vivó,Vivike...
Kitti: Hát :S Kittike,Kittus?kitekat,kitkatt
Alexa Alexandra formásban mert így: Szandi,Szasza,Szaszus,Alex,Lexi...
Szép nevek :))
Igen, a Viktóriával el lehet képzelni egy felnőtt nőt vagy egy nagyobb lányt, a becézéseivel meg a kisebbeket is :)) Ismerek egy Vivien - Kitti testvérpárt, ez a két név is tetszik nekem :)) Az Alexa is jó :))
Nekem egyértelmű hogy a Viktória tetszik, mert a tesóm is Viki és imádom, mert szép a jelentése, a hangzása, és minden életkorban jól áll. Pl a Kittiről nekem mindig az a nyomorék Hello Kitty jut eszembe (sztem másoknak is) ebből kifolyólag inkább csak gyerekkorban áll jól (ha egyáltalán jól áll...). Egy felnőtt nőn a Kitti...hú inkább ne! Nekem a Vivi(en) túl k.rvásan hangzik (csak vélemény). Az Alexa...az olyan semleges. Nincs vele bajom de nem is olyan hű de jó.
U.I.: Látva hogy a kérdést 2009-ben tették fel, gondolom a gyerek már megszületett és már elnevezték, így most hiábavóan gépeltem 2 percen leresztül de ez engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!