Melyik tetszik? Viktória, Vivien, Kitti, Alexa?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 20:11
13/26 anonim válasza:
Bocs, egy kis OFF az egyik hozzászólónak: a Lili is elég elcsépelt, és ráadásul gyerekes, komolytalan. Kicsi lánynak tündéri, de komoly felnőtt nőnek??? :P
A Vivien, és a Kitti nagyon divatnevek, az Alexa is egye felkapottabb, a Viktória pedig örök szép női név :) Régi, de nem régies-öreges. Méltóságteljes, komoly, de édesen becézhető is, szerintem a 4 közül az lenne a legjobb választás.
14/26 anonim válasza:
VIKTÓRIA. Engem is így hívnak és büszke vagyok rá. Nagyon sokféle képpen lehet becézni, mégis megvan a maga komolysága, eleganciája.
15/26 anonim válasza:
Nekem a Vivien tetszik a legjobban.
16/26 anonim válasza:
Csak a Viktória.
A többi egy csöppet sem tetszik (elnézést, akiket így hívnak).
17/26 anonim válasza:
Kislányom neve: H. Alexa Vivien,. De ne más izlése alapján dönts.
19/26 anonim válasza:
Mindeggyik tetszik..Leginkább:
1.Viktória(Beceneve: Viki,Vikcsi)
2.Vivien(Beceneve: Vivi,Vivus,Vivcsi)
3.Kitti(Beceneve:Kitty,KittyHercegnő)
4.Alexa(Beceneve: Lexa,Lexi,Szasza)
20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de már megszülettünk és a végén Viktória lett.
2010. jan. 19. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!