Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mit szólnátok ehhez...

Anyukák mit szólnátok ehhez ha a játszón látnátok?

Figyelt kérdés

adott egy anyuka lejön a gyerekével majd elővesz egy sört és szépen lassan megissza,

rendszeresen oda jár a gyerekkel foglakozik nem a padon ücsörög a többi anyuka között

amit tudni kell a sörről h gyümölcsös alacsony alkohol tartalmú

2013. júl. 18. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bàbeli Zűrzavarral tökèletesen egyetèrtek.....
2013. júl. 19. 07:35
 12/16 zabmester ***** válasza:
100%

Semmit, felnőttnek ez üdítő :) Sőt, aki nem harminc kiló, annak még egy doboz rendes sör sem fog megártani, viszont remek szomjoltó (nekem pl. jobban is esik a sör, mint az édes löttyök, ha nagyon meleg van), na de ezek a gyümölcsösek meg aztán tényleg nem sörök, újabban már rá sem lehet írni ezt a szót, mert nem számít annak :)

Egy szó mint száz, én nem szólnék ehhez semmit, nekem ez pont olyan kategória, mintha egy kólát venne elő az anyuka. Nem csinál kocsmát a játszótérből, nem részegeskedni megy oda, csak megiszik egy nagyon enyhe alkoholtartalmú gyümölcsös löttyöt, mert az ízlik neki.

Különben simán lehet, hogy aki meg narancslét iszik a strandon, az előtte otthon feldobta némi vodkával, csak azt ugye nem látjuk. Nem mintha ezt feltételezném bárkiről, de bőven lehetséges, hogy van, aki mégis megteszi, csak ezt nem veszi észre senki.

2013. júl. 19. 09:11
 13/16 zabmester ***** válasza:
100%
Strandon... pfff, játszóteret akartam írni, nem tudom, hogy lett belőle strand :D Bár ott is akár... vagy bárhol :D
2013. júl. 19. 09:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek Bábeli zűrzavarral.
2013. júl. 19. 09:39
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Ezek szerint csak nálunk néznek hülyének e miat

A tippet köszi legközelebb én is átöntöm valamibe :-)

2013. júl. 19. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Téged néztek hülyének? Te szegény!! Milyen képmutató banda!

Sokkal jobb a sör mint az édes löttyök, ilyen melegben. A kólánál meg százszor egészségesebb.

2013. júl. 19. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!