Anyukák mit szólnátok ehhez ha a játszón látnátok?
adott egy anyuka lejön a gyerekével majd elővesz egy sört és szépen lassan megissza,
rendszeresen oda jár a gyerekkel foglakozik nem a padon ücsörög a többi anyuka között
amit tudni kell a sörről h gyümölcsös alacsony alkohol tartalmú
Semmit, felnőttnek ez üdítő :) Sőt, aki nem harminc kiló, annak még egy doboz rendes sör sem fog megártani, viszont remek szomjoltó (nekem pl. jobban is esik a sör, mint az édes löttyök, ha nagyon meleg van), na de ezek a gyümölcsösek meg aztán tényleg nem sörök, újabban már rá sem lehet írni ezt a szót, mert nem számít annak :)
Egy szó mint száz, én nem szólnék ehhez semmit, nekem ez pont olyan kategória, mintha egy kólát venne elő az anyuka. Nem csinál kocsmát a játszótérből, nem részegeskedni megy oda, csak megiszik egy nagyon enyhe alkoholtartalmú gyümölcsös löttyöt, mert az ízlik neki.
Különben simán lehet, hogy aki meg narancslét iszik a strandon, az előtte otthon feldobta némi vodkával, csak azt ugye nem látjuk. Nem mintha ezt feltételezném bárkiről, de bőven lehetséges, hogy van, aki mégis megteszi, csak ezt nem veszi észre senki.
Köszönöm a válaszokat
Ezek szerint csak nálunk néznek hülyének e miat
A tippet köszi legközelebb én is átöntöm valamibe :-)
Téged néztek hülyének? Te szegény!! Milyen képmutató banda!
Sokkal jobb a sör mint az édes löttyök, ilyen melegben. A kólánál meg százszor egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!