Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Tudom,nem ez a legmegfelelőbb kategória,de kíváncsi vagyok,hogy anyaként mit szóltok ehhez.A párommal mostanában nem túl jó a kapcsolatunk,hosszú lenne leírni miért,van egy két hónapos kislányunk.Olykor elhangzik a szájából viták alkalmával,hogy "takarodj hazafelé.." Az ő lakásában élünk.Kérdem én,hogy bármi is történjék(megjegyzem én nem ártottam neki,legalábbis szándékosan nem,de mindegy a részletekbe most nem megyek bele) Anyaként és minthogy az Ő gyerekét nevelem,nem érdemlek annyi tiszteletet,hogy ne beszéljen így?
2013. febr. 14. 12:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Természetesen ez gáz,ahogy beszél.Ha lenne lehetőségem és haza tudnék költözni,azonnal indulnék a helyedben.Ha már itt tartotok,ennek semmi értelme.
2013. febr. 14. 13:01
 2/19 anonim ***** válasza:

Azt hiszem az a jó, hogy mindenki más.

Nekem ha ilyet mondana a férjem már pakolnám is a cuccom és mennék onnan. Velem tuti ilyet nem csinálna meg. Na de mindenki más, és mindenki másképp éli meg ezt a dolgot.

3/19 anonim ***** válasza:
De, szerintem ez nagyon durva... :(.
 4/19 anonim ***** válasza:
Persze, megérdemelnéd. Szerintem ezzel próbál föléd kerekedni, erre nem tudsz mit mondani, így ő "nyeri" a vitát. Nem szép tőle, hogy ilyeneket mond.
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Lehet hogy túlságosan felidegesítette magát és ezért mondott ilyet. Ha veszekszünk a párommal, csak akkor tudunk lenyugodni mindketten (főleg én) ha ilyeneket vágunk egymás fejéhez. (vicces de így van).
2013. febr. 14. 13:03
 6/19 anonim ***** válasza:
52%
Na, akkor bevállalva a lepontozást.....ténylég csúnyán beszél, de! Ne haragudj, de csak az egyik oldalt hallottuk. Fogalmunk sincs, te milyen ember vagy, milyen vagy vele, stb. Engem is ki tud hozni a párom a sodromból, de rendesen....
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva. Valószínű én is mennék onnan.
 8/19 A kérdező kommentje:
Így van,nem ismeritek a másik oldalt.Akkor elmondom tegnap mi volt a gond.Azt mondtam neki mielőtt elmentünk sétálni a babával,hogy csinálok túrós tésztát,de mire hazaértünk elfáradtam.Volt kaja,gondoltam majd ma.Anyám is jött velünk(őt utálja egyébként) és kitalálta,hogy ő beszélte tele a fejem,hogy ellene hangol(egy szót nem mondott róla amúgy) és ezért nem csinálom meg.És ekkor hangzott el,de szokott lenni "b*szd szájba a k*rva anyád" meg "r*hadj meg" is.
2013. febr. 14. 13:10
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

Hát pontozzatok nyugodtan le:

nő vagyok, két pici gyerekkel, mégis azt mondom lassan a testtel, az éremnek két oldala van. Mi nők is tudunk ám bicskanyitogatóan viselkedni, mártirkodni és a gyengébbik nem jogán kicsit néha túl sok mindent megengedünk magunknak, Mi is össze szoktunk ám veszni a férjemmel, vágunk is egymás fejéhez cifrábbnál-cifrább dolgokat, ilyeneket is meg még ilyenebbeket. Persze mióta a gyerekek vannak igyekszünk visszafogni magunkat ha veszekszün és nem a gyerekek előtt cirkuszolni. Én tudom magamról, hogy kötekedő, elégedetlen és parancsolgató természetem van sajnos. Férjem elég birkatürelmű ember de van, hogy betelik nála a pohár és bizony fejemhez vág dolgokat... Nekem meg elég nagy a szám, így rálicitálok és visszavágok... Szóval nem biztos, hogy a kérdő férje a hibás, mert ilyeneket mond, lehet annak oka van.

2013. febr. 14. 13:14
 10/19 anonim ***** válasza:
ez tényleg durva.. én sem engedném ezt a hangnemet! Az hogy az ő lakásában éltek csak egy dolog.. attól még az az otthonotok! Mert gondolom, nem vendégek vagytok nála.. sajnálom, hogy ide jutottatok! Szegény baba..
2013. febr. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!