Decemberi babát miben hoznátok haza?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 18:23
1/6 anonim válasza:
Body (ha kocsival mentek és van fűtés, akkor elég a rövidujjú is, ha nincs fűtés, vagy máshogy jöttök, akkor legyen inkább hosszú), rugi, pulóver, sapi, bundazsák.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én is decemberre vagyok kiírva.
Mi messze lakunk a kórháztól, kocsival autósülésben hozzuk haza. Hosszú ujjú body, hosszú ujjú rugi, zokni, kötött kis kardigán,vékonyabb sapi, és overál, és amíg a kocsihoz érünk egy plédet is ráterítek.
3/6 anonim válasza:
Én Szent estére vagyok kiírva és úgy tanultam ,hogy az újszülött mindig fázósabb,ezért Abigélre hosszú ujjú bodit,hosszú rugit,kispulcsit,zoknit,vékony sapit,vastagabb sapit,kocsikabátot és még egy vékony plédet teszek.Ha a nővérek azt mondják sok,akkor leveszem.Viszont én a kórházban nem tuti,hogy feltudom úgy mérni a helyzetet,ezért majd megkérdezem:))))
4/6 anonim válasza:
hülye vagyok...utolsónak overált :D
5/6 anonim válasza:
Szia. Én tavaly decemberben szültem a fiamat. Egy body, egy plüss rudalózó, egy overál és egy sapka volt rajta, mikor hazahoztuk.
6/6 anonim válasza:
Én is tavaly decemberben szültem, és hoztam haza a babámat.
Annyira nem volt hideg, nem röpködtek a minuszok, kb 10 fok lehetett, de nagy szél fújt, emiatt kellemetlen volt eléggé.
A babámon ezek voltak: body, vékony rugi, plüss naci + kardigán, overáll, vastag sapka. Hogy ne kelljen annyit öltöztetni-vetkőztetni, nem fűtöttünk a kocsiban, nehogy bemelegedjen.
Decemberben azért elég egyértelmű szokott lenni az időjárás, általában rossz idő van, szóval overáll mindenképpen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!