Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknél becsúszott a gyerek,...

Akiknél becsúszott a gyerek, tegyék a szívükre a kezüket: védekeztek rendesen?

Figyelt kérdés

2013. júl. 18. 16:18
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Nem.Megszakítással "védekeztünk", a fogamzásgátlót akkor hagytam abba mikor az első babát terveztük.Aztán 3 éven keresztül ment így, mire várandós lettem.Persze akartunk még gyerekeket, ettől függetlenül "becsúszott" baba lett a második, de nagyon örültünk neki.A harmadikkal most vagyok várandós, ugyanez volt mint a kicsivel.Akartunk még (nem terveztük el, h mikor) de a megszíkításnál jobban nem is védekeztünk.Ráadásul amikor a férjem elment, megtörölközött, de a felfokozott izgalmi állapotban még újra egymásnak estünk (a 2 aktus közt nem mosakodtunk meg, csak megtörölte magát).Akkor már nem is sikerült neki elmenni másodszor mégis elég volt az a picike ami a törölközés után maradt, hogy most nagy örömmel várjam mikor bújik ki 3. kisfiunk:)
2013. júl. 23. 23:14
 42/51 anonim ***** válasza:
0%
Akinél " becsúszott" , annak az anyjába kellett volna ötnegyedes vakdugó.A gyerek nem becsúszik, világra kéredzkedik,csak földalávaló személyek ellene mondanak.
2013. júl. 23. 23:24
 43/51 anonim ***** válasza:

A ferjemmel friss.hazasok voltunk, amikor elhataroztuk, hogy johetnek az utodok a kis tronra :)

6 even keresztul megjartuk a poklok poklat. Orvosrol orvosra jartunk Mo-n is es kulfoldre is kimentunk.

Vegul rengeteg vervetel es vizsgalat utan kiderult, hogy nem lehet gyermekem. Raadasul mesterseges.megtermekenyitessel sem.

Allitolag egy tini kori betegsegem.szovodmenye miattt

2013. júl. 24. 05:00
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

*szovodmenye miatt. Az orvosok azt mondtak, hogy nyugodtan elhetunk vedekezes nelkul nemi eletet. A hazassagunk kicsit hullamvolgybe jutott, honapokig semmilyen sexualis elettel.

Vegul egy bnom hozott par tajekoztato fuzetet az orokbefogadashoz, amitol uj erore kaptam.

A ferjemmel beadtuk a papirokat es csak vartunk .. csak vartunk.

Telt az ido es semmi nem tortent.

Egyik reggel ugy ebredtem, hogy megorulok a bolcsesseg fogamtol. Ket nap mulva magandoki kihuzta nagy nehezen es kozolte, hogy eddig nem is ertette miert nem durrant be.

Iszonyat fajt egy hetig, varratszedes utan minden jo volt.

Elutaztunk "nyaralni" a ferjemmel oktober vegen kulfoldre, majd december 6-an osszeestem a m.helyemen.

Bevittek a korhazba es kb. fel nap alatt sikerult osdig eljutnia a magyar orvosoknak, hogy uh-t csinaljanak.

Kiderult, hogy terhes vagyok. Raadasul ikreket vartam, ket kislanyt.

Igy szuletett meg a ket hercegnonk ket eve, Luca es Linett.

Az orvosunk, akihez evekig jartunk nem hitt a szemenek, amikor uh-n megvizsgalt.

Elmondtam, hogy kivettek a bolcsessegfogam es azota is mindenki azzal jon, hogy 100% attol nem estem tehere es produkalt x eredmenyeket.

Nem tudom, hogy a ketto osszefugg-e, de nem is erdekel!!! :))))

2013. júl. 24. 05:09
 45/51 anonim ***** válasza:
Utolsó!! Gratulálok!!!! :))
2013. júl. 24. 09:25
 46/51 anonim ***** válasza:
2013. júl. 31. 20:49
 47/51 anonim ***** válasza:
Soha nem védekeztünk sehogy, így "becsúszott" egymás után 6 gyerek 6 év alatt. Nem "terveztük" őket, ahogy ezt mostanában annyira megteszi mindenki, csak nem védekeztünk. Döntse el mindenki, hogy ez "becsúszásnak" számít - e egy házasságban.
2013. júl. 31. 23:28
 48/51 anonim ***** válasza:
Nem, a becsúszás közel sem ezt jelenti. Ha tudatosan nem védekezel, akkor akarsz gyereket. Itt azokról van szó, akik nem akartak, csak rosszul védekeztek. Az a becsúszás.
2013. júl. 31. 23:31
 49/51 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg érdekes az a "becsúszás" kifejezés. Ha nem védekezel, az azt jelenti, hogy akarsz gyereket - ez is érdekes, mert én inkább úgy fogalmaznám meg, ha nem védekezel, akkor tudomásul veszed, hogy bármikor terhes lehetsz, és vállalod ennek minden következményét. Én így tettem. Ezért is nem szoktam érteni ezeket a "becsúszós" kismamákat. Nem mindegy hogy leszel terhes? A lényeg az úgyis ugyanaz.
2013. júl. 31. 23:37
 50/51 anonim ***** válasza:

" Ha nem védekezel, az azt jelenti, hogy akarsz gyereket"

Itteni kérdésekből kiindulva nagyon nem igaz ez.

2013. júl. 31. 23:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!