Akiknél becsúszott a gyerek, tegyék a szívükre a kezüket: védekeztek rendesen?
A ferjemmel friss.hazasok voltunk, amikor elhataroztuk, hogy johetnek az utodok a kis tronra :)
6 even keresztul megjartuk a poklok poklat. Orvosrol orvosra jartunk Mo-n is es kulfoldre is kimentunk.
Vegul rengeteg vervetel es vizsgalat utan kiderult, hogy nem lehet gyermekem. Raadasul mesterseges.megtermekenyitessel sem.
Allitolag egy tini kori betegsegem.szovodmenye miattt
*szovodmenye miatt. Az orvosok azt mondtak, hogy nyugodtan elhetunk vedekezes nelkul nemi eletet. A hazassagunk kicsit hullamvolgybe jutott, honapokig semmilyen sexualis elettel.
Vegul egy bnom hozott par tajekoztato fuzetet az orokbefogadashoz, amitol uj erore kaptam.
A ferjemmel beadtuk a papirokat es csak vartunk .. csak vartunk.
Telt az ido es semmi nem tortent.
Egyik reggel ugy ebredtem, hogy megorulok a bolcsesseg fogamtol. Ket nap mulva magandoki kihuzta nagy nehezen es kozolte, hogy eddig nem is ertette miert nem durrant be.
Iszonyat fajt egy hetig, varratszedes utan minden jo volt.
Elutaztunk "nyaralni" a ferjemmel oktober vegen kulfoldre, majd december 6-an osszeestem a m.helyemen.
Bevittek a korhazba es kb. fel nap alatt sikerult osdig eljutnia a magyar orvosoknak, hogy uh-t csinaljanak.
Kiderult, hogy terhes vagyok. Raadasul ikreket vartam, ket kislanyt.
Igy szuletett meg a ket hercegnonk ket eve, Luca es Linett.
Az orvosunk, akihez evekig jartunk nem hitt a szemenek, amikor uh-n megvizsgalt.
Elmondtam, hogy kivettek a bolcsessegfogam es azota is mindenki azzal jon, hogy 100% attol nem estem tehere es produkalt x eredmenyeket.
Nem tudom, hogy a ketto osszefugg-e, de nem is erdekel!!! :))))
" Ha nem védekezel, az azt jelenti, hogy akarsz gyereket"
Itteni kérdésekből kiindulva nagyon nem igaz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!