Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknél becsúszott a gyerek,...

Akiknél becsúszott a gyerek, tegyék a szívükre a kezüket: védekeztek rendesen?

Figyelt kérdés

2013. júl. 18. 16:18
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Igen, olyat már én is olvastam, ahol a kérdező 4 oldalon keresztül 4 külön féle variációval állt elő, szegény már a végére belezavarodott. Sajnálom őket. :( De szerintem azért többségében kamaszok, fiatal lányok ők, akik félnek a szüleiktől, a környezet dorgálásától. :(
2013. júl. 19. 12:11
 32/51 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem csak a kamaszok mondják. Nekem van olyan ismerősöm aki azt mondta de mindenki tudja, hogy nem igaz. Van olyan is ahol az apa egy munkakerülő lusta,vagy az anyának nincs munkája vagy pont 2 évre rá csúszik be, hogy folyamatos legyen a gyes.
2013. júl. 19. 13:14
 33/51 A kérdező kommentje:
2013. júl. 19. 17:03
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Sehogysem védekeztünk. Egyszerűen azért, mert abban a hitben voltam, hogy nem is lehet gyerekem, akkor már 6 éve nem estem teherbe. Csak akkor merült fel bennem, hogy kéne venni egy tesztet, amikor már három hete késett...:D Kislányom van, életem értelme. :))
2013. júl. 22. 23:11
 35/51 anonim ***** válasza:

én is óvszer mellett lettem terhes,ahogy már írta valaki,óvszer a szekrényben,mi meg az ágyon,egy ilyen alkalom volt 4 év alatt...ma már két éves múlt:D

De szülés után már véletlenül sem kockáztattunk soha,csak mikor elérkezettnek láttuk az időt a következőre,ő sem váratott sokat magára:)

2013. júl. 22. 23:14
 36/51 anonim ***** válasza:
75%

Még szoptattam az elsőt amikor elkezdődtek a terhességi rosszullétek. Vettem tesztet, negatív, gondoltam korai. 1 hét folyamatos hányás után még egy teszt, negatív. Mentem a dokihoz hogy 1,5 hónapja volt meg, de szoptatok, még nem állt be, de ugyanaz a rosszullét mint az első gyereknél, én terhes vagyok. Ultrahang, gyerek sehol. Doki állította, hogy nem vagyok terhes, a nyálkahártya vékony, ciszta van meg a szoptatás kavar be. Szedjek fogamzásgátlót egy hónapig, van amit szoptatás alatt lehet szedni, majd rendbe hoz. Ez volt januárban, utána többször voltam ultrahangon, gyerek sehol, állítólag nem is eshettem volna teherbe, nem is menstruáltam, de a terhességi rosszullétek folytatódtak. Már felmerült egy egészségügyi kaparás lehetősége is az egyik alkalommal. Kb 3 hetente voltam dokinál, többször ultrahangon is. Májusban úgy mentem vissza, hogy akkor legyen egészségügyi kaparás, mert nem bírom hogy folyamatosan hányok, ha babát vár az ember akkor elviseli, de 5 hónapja úgy, hogy valójában nem vagyok terhes már nem. Ultrahang, gyerek ott mocorgott. A doki a kis kerek gurulós székről lependerült a döbbenettől. Március közepén fogant meg.

A kérdésre a válasz: nem mondhatom, hogy rendesen védekeztünk, mert nem. De ha nem lett volna ez a mizéria, akkor tuti hogy igen, mert szoptatás ide vagy oda, a teherbeesés esélye megvan, addig védekeztünk is, amíg januárban nem kezdődtek a terhességi rosszullétek (akkor még álterhesként).

2013. júl. 22. 23:21
 37/51 anonim ***** válasza:
Bevallom: nem. De ezt akkor nem így éltem meg, azt éreztem, hogy védekeztünk. Volt egy komoly fertőzésem, hányás-hasmenés, és igen, pótolni kellett volna és kiegészítő védekezést használni. Le is van írva a betegtájékoztatóban. De eszembe se jutott. Azt is elfelejtettem, hogy beteg voltam...azóta egyébként nem szedek tablettát, óvszert használunk, nem csúszott be senki.
2013. júl. 23. 00:16
 38/51 anonim ***** válasza:
Nem. Pharmatexet használtunk, és utólag derült ki, hogy igazán megbízhatatlan, inkább kiegészítésre jó.
2013. júl. 23. 00:19
 39/51 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki állítja, hogy szoptatás alatt tabletta ÉS rendszeres óvszer használata mellett lett terhes. Na ez az, amire nem tudok mit mondani, nyilván nem lehetséges...
2013. júl. 23. 00:21
 40/51 anonim ***** válasza:

Igen.

Bár csak óvszer volt, de azt is hozzá kell tenni, hogy abszolút egyszeri alkalom volt, előtte-utána hónapokig semmi szex nem volt és akkor egyszer is óvszert használtunk, ráadásul az ejakuláció nem is hüvelyben volt...úgyhogy teljesen váratlan és hihetetlen volt szembesülni a teherbeesés tényével. (pedig akkor már kétszeres anya voltam, mégsem akartam elhinni, hogy ez így tényleg összejöhet)...

2013. júl. 23. 04:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!