Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknél becsúszott a gyerek,...

Akiknél becsúszott a gyerek, tegyék a szívükre a kezüket: védekeztek rendesen?

Figyelt kérdés

2013. júl. 18. 16:18
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok. Egyébként szerintem azért fogják erre sokan,mert nem akarják,hogy felelőtlennek titulálják őket. Könnyebb tagadásban élni,"de hát szedtem". Aztán az is lehet,hogy így akarnak megtartani valakit és még a párjuknak is hazudnak,hogy szedik a tabit,közben jól átb... Nálunk sem volt pánik a teszt után,szeretetben neveljük,amúgy is szerettünk volna,csak nem akkor,most már mindegy,tervezzük a tesót :) különben az én ismertségi körömben is rengetegen terhesek,kb.90% állítja,hogy védekezett... Na de mi ellen?:)
2013. júl. 18. 21:23
 22/51 A kérdező kommentje:

Sokan "véletlen" kihagynak 1-2 szemet, hogy a pasit megfogják, aztán csodálkoznak, ha egyedül maradnak.

Amúgy sokan szedik felelőtlenül, nem egy szem marad ki, hanem több, meg később kezdik szünet után.

2013. júl. 18. 21:33
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
húgom dettó-tévedésben élés példája. mindenkinek beharangozta, hogy a 2 hónapos kapcsolatában gumi mellett lett terhes, ami nem szakadt ki stb. aztán miután látta, hogy nem annyira hihető a sztori a családban, némi töprengés után végül "beugrott" neki, hogy aznap elfelejtett húzni az ember óvszert...szerencsére boldogok, de rosszul is elsülhetett volna, hogy ilyen friss kapcsolatba bevállalja a babát.
2013. júl. 18. 21:41
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Tesómnak egy autóbaleset miatt totálisan felborult a hormonháztartása, a férjének pedig egy betegség miatt meg mondta a dokija, hogy örök életére steril maradt. Mondták nekik, hogy az egyikük oka is elegendő lenne- de így biztos soha esélyük sincs természetesn úton a gyerekáldásra, így nem is költöttek pénzt a védekezésre.

És tesóm terhes lett.... Kicsit ugyan későn érkezik a baba, de nagyon örülnek neki. Azért ha császárral megszületik- akkor a biztonság kedvéért elkötteti magát! :)))

2013. júl. 18. 21:41
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az első fiam 13 hónapos volt, mikor szexeltünk és apa nem tudott időben kiugrani. Gyógyszert nem szedtem, mert nem lehet, gumit nem húztunk-elragadott a hév. Megfogant a bébi.. Utána kiszámoltam,hogy csütörtöki napra esett a 14-ik napom a peteérés, de ez a szex hétfőn történt. És mégis megfogant a második fiunk. Szóval nem védekeztünk rendesen, de bevállaltuk, ha jönni akar hagy jöjjön. Azóta (tudatosan) lett még egy fiunk:-))
2013. júl. 18. 21:44
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

Én a szívemre teszem a kezemet és igen rendesen védekeztem.

Fogamzásgátló tablettát szedtem, nem szedtem mellé más gyógyszert, nem volt hasmenésem, hányásom, nem felejtettem el egyszer sem. Megszületett a kislányom, imádjuk, bár kisebb fajta sokkot kaptunk, mikor kiderült, hogy útban van.

Most másodjára pedig nem, nem védekeztünk rendesen. megszakításos módszerrel voltunk együtt, mondván,ha jönni akar, jöjjön. megfogant a baba, örültünk neki, de sajnos elvetéltem. :(

2013. júl. 18. 22:25
 27/51 zabmester ***** válasza:
100%
Szívemre tett kéz nélkül is megmondom őszintén, hogy nem védekeztem rendesen :) Nem azért lettem terhes, hogy "megtartsam a pasit", nem is az volt a feltett szándékom, hogy akkor nekem azonnal gyerekem legyen, csak így alakult, ebben mindkettőnk felelőtlensége benne volt, ezzel tisztában vagyok. Ettől még nem bántam meg :)
2013. júl. 19. 09:21
 28/51 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az őszinteséget! Nem értem miért nem lehet bevallani, hogy igen elcsesztük a védekezést, azért jön a baba. De könnyebb a fogamzásgátló módszereket szidni :)
2013. júl. 19. 11:11
 29/51 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én úgy látom itt mindenki őszinte volt, akkor mégis ki nem vallotta be? Én úgy gondolom, hogy ez emberek 90 százaléka bevallja, szerintem csak a tinik nem, mert félnek a szüleik haragjától.

Egyébként sajnos, mint az én példám is mutatja, tényleg előfordul, hogy a megfelelő védekezés mellett születik egy baba. Az édesanyám is így született. Igaz az régen volt már.

Azt gondolom, hogy ha valaki nem ismeri be, hogy a saját hibájukból lett a pici, azzal elsősorban önmagának árt, mert onnantól kezdve hazugságban éli le az életét.

2013. júl. 19. 11:53
 30/51 A kérdező kommentje:
Az itteni kérdéseknél nem szokás bevallani, hogy nem védekeztek rendesen
2013. júl. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!