Mennyi idősen vittétek a gyermeketeket állatkertbe?
Melyik állatkertbe?
Egy 2 èvest el lehet vinni?
Egy 2 évest már simán.
Mi május 1-én voltunk vele először a miskolci vadasparkban, akkor 21 hónapos volt. Nagyon élvezte.
8 hónaposan,Nyíregyháziba,itt van 20 percre,gyönyörű,évente 1-2 alkalommal kimegyünk.
Élvezte már akkor is,igaz felét átaludta,de legalább jó levegőn volt.
2 évesen viszont már végiggyalogolta a nagy részét,amit lehetett simogatott,utána sokáig állatosat kellett mesélni is.
Idén már 3 éves,nemrég a szegediben,előtte a miskolciban voltunk,az is jó volt,szerintem az országban fellelhető összeset végig fogjuk nézni.
Kb 1,5 évesen a budapestibe. Nagyon élvezte, de csak a felét tudtuk körbejárni.
Most 22 hónapos, voltunk megint, imádta :-) Főleg a majmok meg az állatsimogató tetszett neki.
Eddig 2x voltunk, Veszprémben.
1,5 ill. 2,5 évesen. Mind a kétszer nagyon élvezte, persze 2,5 évesen már aranyosan magyarázott is nekünk az állatokról. A veszprémi állatkert eléggé dimbes-dombos fekvésű, vittem magammal mindkét alkalommal könnyű babakocsit, különben nem bírta volna végigjárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!