Van egy hat éves gyereke. Nem dolgozik, otthon van. Ennek ellenére van, mikor bébiszittert hív a gyerekhez, hogy programot tudjon csinálni a férjével vagy a barátaival (gyerekmentes programot). Rokonok vidéken vannak, ők nem tudnának vigyázni a gyerekre. Heti egy, max két alkalom, általában hétvégente vagy este.
Ha megengedheti magának anyagilag, akkor miért lenne önző?
2013. júl. 17. 12:35
2/11 anonim válasza:
nem
2013. júl. 17. 12:35
3/11 anonim válasza:
Abszolút nem látom önzőnek, amennyiben foglalkozik sokat a gyerekével, finomakat főz, s ő a ház melege, tűzhelye otthon :)
Sőt, le a kalappal az ilyen előtt!
2013. júl. 17. 12:36
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem önző! Ha nem tudja kire hagyni a gyereket érthető,hogy bébiszittert hív! Kell egy kis kikapcsolódás neki is,hiába van otthon! Na meg az sem árt,ha néha kettesben vannak a férjével! Nem mindig ugyanaz a monoton egyhangú napok!
2013. júl. 17. 12:37
5/11 anonim válasza:
Alapvetően nem de a heti 2 alkalom sok szerintem.Ha tehetném heti egyszer én is szívesen megtenném.Úgy gondolom a szülőknek is kell,hogy időnként ne csak Apa-Anya legyen hanem mint mikor még ketten voltak.A párkapcsolatnak biztos jót tesz!
2013. júl. 17. 12:37
6/11 anonim válasza:
Attól, hogy valaki édesanya lesz, nem szűnik meg nőnek lenni. Nőnek, akinek igényei vannak. Kell egy kis gyerek mentesség, senki nem fog belehalni. Ha megteheti, tegye meg.
Te nem fogsz soha a gyermeked nélkül programokat csinálni? :-)
2013. júl. 17. 12:39
7/11 Kerria válasza:
Hm, ha igen akkor én is önző vagyok, hétvégén jön a nagymama, és addig mi kikapcsolódunk a férjemmel...
Szerintem ez nem önzőség, sokkal jobban tud a hét többi napján 100%-osan anya lenni, mert tudja, lesz ideje feltöltődni.
Pláne egy hatéves gyerkőcnél. Ha mondjuk 6 hetes lenne akkor elgondolkodtató, de így nem látok benne kifogásolni valót!
2013. júl. 17. 12:41
8/11 anonim válasza:
Attól,hogy valaki anya,nő,feleség és barátnő is,vannak igényei,szórakozhat,kikapcsolódhat,ez a normális,hogy nem ül otthon folyton és nem csak a gyerek a gyerek a gyerek.Aki szerint önző az csak baromira irigy.
2013. júl. 17. 12:56
9/11 anonim válasza:
Miért lenne önző? Jól teszi, hogy a házasságával is foglalkozik!
2013. júl. 17. 14:16
10/11 anonim válasza:
Ugyanaz az én véleményem is, mint az előttem szólóknak. Mindenki lepasszolja időnként a gyermekeit, ha megteheti, ki a mamának, más a bébiszitternek. Ennyit minden szülő megérdemel és szükséges is egy egészséges házassághoz. Kell a feltöltődés :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!