Gyerekvállalás szülőkhöz: igen vagy nem? Nálatok működik?
Van egy külön emelet, 2 szoba, fürdő, wc, konyha. De ez a rész nem zárható. Anyósék korán kelnek, mennek a kertbe, ami zajjal jár. Mi fiatalok vagyunk, néha áthívnánk barátokat kerti partira, beszélgetni.
Anyagilag nyilván jobban járnánk, segítségünk is lenne.
Mit gondoltok? Nálatok bevált?
Hát nekem egy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy inkább egy déli fekvésű cső, mint a szülőkkel együtt lakni. :)
Lehet hogy sarkított nagyon, de van benne igazság.
Én kifejezetten kedvelem anyósomat, de sosem költöznék velük össze, ha nem lenne muszáj.
Ha van lehetőségetek külön életre, még akkor is, ha úgy kicsit kevesebb pénzetek marad, én akkor is külön mennék, az biztos.
De, ennek saját döntésnek kell lennie. Ahogy ti érzitek.
Arra kell számítani, hogy a szülők elképesztő módon meg tudnak változni, ha unoka születik, és ez nem mindig előnyös... Előre nem kiszámítható.
anyósom szokta mondani, hogy olyan helyre ne költözzünk, ahová az anyós át tud jönni papucsban :))
akármiből is adódhatnak nézeteltérések...
nekünk is lett volna lehetőségünk szülőkhöz költözni, de inkább albérletbe mentünk. tényleg nem egy költségtakarékos megoldás, de legalább a saját életünket éljük, és senki nem szól bele (akár jóindulatból)
gondolom, ha ti halljátok, ha a kertben bogarásznak, ők is hallanák a kerti partit, és mivel korán kelnek, nem biztos, hogy díjaznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!