Mi a véleményetek erről a fajta ülésről?
2013. júl. 15. 13:51
1/5 anonim válasza:
Mekkora babának számod? A Nania-k eléggé fapadosak. Én már többfélét megfogdostam, de annyira rossz minőségűnek találtam.
2/5 anonim válasza:
Csak ilyet szeretnél, vagy bármilyen lehet? Nem tudom mi alapján szeretnél válogatni, de itt nézz szét azért, lehet még olcsóbbat is találsz ami megfelel...(Nem használtra gondoltam)
4/5 A kérdező kommentje:
Most 9 hónapos a fiam. 9 kiló. Van egy 0-18 kg-ig ülésünk, de keresztelője lesz jövő héten, és a nagyobb fajta autósülést kérünk ajándékba neki, mivel kérdezték,hogy mire lenne szükségünk. És ilyesmire gondoltunk.
2013. júl. 16. 20:03
5/5 anonim válasza:
Ez a 9-36 kg kategória egy vicc. Hogyan lenne már jó ugyanaz az ülés egy 9-10 hónaposnak, és egy 10-12 évesnek???
Az én lányaim olyan 2,5-3 éves korukig a 0-18-as ülést használták. A kicsiknek még jobb a kagylósabb ülés.
Szerintem Ti is még vagy 2 évig használjátok a 0-18 ülést. Addig meg felesleges nagyobb ülést venni. De ha ragaszkodtok hozzá, akkor inkább 15-36 kategóriából válasszatok, mert az megbízhatóbban az adott méretű gyerekre van igazítva. (A túl univerzális méretű ülés nem annyira megbízható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!