Anyukák, akik konkrét dolgokat írtok a családotokról (nevek, hány évesek, hol laktok, mit dolgoztok, stb. )? (Folytatás lent. )
...nem féltek, hogy kellemtelen helyzetbe kerültök? Vagy akik másokról kérdeznek hasonlóan, nem féltek, hogy az illető felismeri magát, és rosszul esik neki?Mert ez egy anonim oldal, ami nekem tetszik. Én nem is vagyok egy fényképkirakós, eseményeket megosztós fajta. Így ez engem nem érint.
De én is felismertem itt valakit, és eszembe jutott, mi van ha egy rosszindulatú ismerős olvassa, vagy ilyesmi...
És hányezren vannak ezen az oldalon...egyébként messziről jött ember, azt mond amit akar.:) Na mindegy, ha a saját neved, ha nem, minimális.
Pl. ilyenre gondolok. A kérdező éppen nem írta ki a neveket, de annyira konkrét dolgokat ír, hogy ha a kérdezett személy olvassa, felismerheti önmagát, pedig pont az a lényeg, hogy a kérdező NEM vállalja szemtől szemben. És rengeteg ilyen van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ne haragudj, de szerintem te inkább ne írd ki a neved!:)
Az felismeri, aki ismeri az illetőt, és benne van a szituációban. Akár saját magára is ismerhet. Elég sokan olvassák ezt az oldalt, sosem tudhatod, a szomszédod, az anyuka, akit szidsz, vagy kritizálsz, vagy a férje, vagy a barátnője...mindegy, hagyjuk. Van aki értette. Azoknak köszönöm a válaszokat!
Szép estét mindenkinek!
Nem akartalak megsérteni, ha elolvastad volna a kommenteket, nem érted félre. Nem is az volt a gondom, hanem ahogy visszakérdeztél utána. Ezért célszerűbb névtelenül okoskodni.:) Pontosan te vagy az élő példa, miért nem jó kiírni a nevet, főleg egy anonim oldalon. A gyerekemet meg talán ki kellene hagyni ebből, ha már a példamutatásnál tarunk. Az jó példa talán, amit te csinálsz?
Mégis miért tartod fontosnak, hogy tudják, hogy hívnak?
Nem félsz tőle, hogy hátrányod lesz belőle valahol? Nekem rögtön beugrana, hogy ez az a név, amit nagyon sokszor olvastam itt, és az ehhez kapcsolódó dolgok. Bár kétségem van, hogy ez a valódi neved, de ha az, akkor még nagyobb gáz szerintem. De ez csak az én véleményem. Ennyi.
Egyébként a hozzászólásod olyan szempontból hasznos, hogy kitűnő illusztráció a témához, ezért köszönöm neked is.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!