Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a férjed/párod keresztneve?

Mi a férjed/párod keresztneve?

Figyelt kérdés
Neked tetszik?Adnád a gyermekednek?
2013. júl. 11. 11:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Mihály.

Különösebben semmi bajom vele, nem mondom, hogy húdetetszik és azt sem, hogy nem, inkább amolyan semleges név a számomra.

A fiunknak második névnek adtuk csak, dacára annak, hogy több generációra visszamenőleg náluk minden elsőszülött fiú Mihály... én nem akartam 215.kismisikét, így Botond Mihály lett.

2013. júl. 11. 13:47
 22/27 anonim ***** válasza:
Gergő, îgy nem de Gergelyként igen.Lànyunk van.
2013. júl. 11. 14:02
 23/27 anonim ***** válasza:
Párom neve Sándor.Soha nem adtam volna a gyerekünknek ezt a nevet.Volt is belőle vita,de hál,Istennek kislányunk lett.:-)
2013. júl. 11. 14:33
 24/27 anonim ***** válasza:

A férjem Péter.

Mi megbeszéltük, hogy a saját nevünket nem adjuk, de nekem nagyon tetszik a neve is, ha meggondolná magát adnám.

2013. júl. 11. 14:43
 25/27 anonim ***** válasza:

Majdnem mint az Utolsó válaszoló!

Férjem IStván, nem adtuk a nevét, mert mi is megbeszéltük, hogy nem adjuk a mi neveinket a gyerekeknek, de ha szerette volna és szívesen elneveztem volna a 3fiuból valamelyiket Istvánnak!!! :))

2013. júl. 11. 19:44
 26/27 anonim ***** válasza:

Ádám

Adnám, kislány korom óta ez a kedvenc férfinevem, de Ő nem akarja. :( :)

2013. júl. 11. 19:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Férjem Sándor, és a kisfiunk is ezt a nevet kapta. Közös döntés volt, semmi kifogásom nem volt ellene. Ha lány lett volna, az én nevemet kapta volna.
2013. júl. 11. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!