Ördögh Nóra kislányának Mici a keresztneve vagy csak becenév?
Én is épp ezen gondolkodtam, hogy vajon minek a becézése...Remélem azért ennyire nem toltak ki vele, hogy ez a keresztneve... :)
25 év múlva egy állásinterjún milyen lenne már: Nánási Mici vagyok és azért jelentkzetem ide... :)
Anyakonyvezheto, igy gondolom ez a vezetek neve.
Szerintem is belenyultak a "joba", de ez a sajat dolguk.
Szerinted ennek a gyereknek valaha kell majd kuzdenie valamiert?!
Meg egy allasinterjura se kell majd mennie.. A hires szulok mindig mindent elinteznek (leginkabb penzzel!).
Mindenesetre sok boldogsagot nekik!
Nem is tudtam, hogy megszületett..
Sok boldogságot nekik!
Akik pedig ráérnek azzal foglalkozni, hogy ki milyen nevet adott a gyerekének és miért, azoknak tök jó lehet, irigylem őket, hogy van rápazarolt idejük, ezek szerint saját magukkal minden rendben...
Szerintem ez a keresztneve, mert ilyenkor azért kiírják a teljes nevét a gyereknek, és ha csak Micit írnak akkor bizony a kislányt úgy hívják. Szegény..:)
Mindkét szülő letett valamit az asztalra, de gondolom Micike is megy majd állásinterjúra meg iskolába, ott ez nagyon nagy ok lesz a csúfolódásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!