Ördögh Nóra kislányának Mici a keresztneve vagy csak becenév?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 08:31
11/17 anonim válasza:
Én is nagyon sajnálom szegény babát. Mert már az oviban is leleményesek a gyerekek. De erről az jutott eszembe, hogy a Micimackó is Mici....
12/17 anonim válasza:
Emmát szokták Micinek becézni, erre felé.
13/17 anonim válasza:
Általában nem érdekel, hogy ki milyen nevet ad a gyerekének, de én is nézek tévét, hallgatok rádiót, olvasok újságot, így felkapom a fejemet egy-egy érdekes név hallatán. Nekem is az jutott először az eszembe, hogy "szegény Nánási Micike, remélem csak becenév". Aztán a nap folyamán többször is hallottam a szülés hírét, és már nem is tűnik olyan rossznak a név, már-már aranyos. Semmivel sem rosszabb, mint pl. a Szörényi Szellő (Sz. Levente unokája). Egyébként a Mici az 1920-as évek környékén igen gyakori női név volt, de mára elfeledtük, és ma már főként csak becenévként van a köztudatban. Máriát, Mirjamot, Mirtillt, és hasonló neveket becéznek így.
14/17 A kérdező kommentje:
Alapból, mint becenév, nekem is tetszik. De keresztnevnek.... Mondjuk en semmilyen becenevet nem szeretek keresztnevnek - szóval Fanni, Kitti szinten nem jon be. Az is igaz, hogy a magánügyük, hogy milyen nevet adnak.
2013. máj. 14. 06:29
16/17 anonim válasza:
Véleményem szerint elég gáz nevet választottak a babának a szülei. Mivel közszereplők, így a publikumnak joggal lehet meg a véleménye erről a dologról, hisz vállalták az ismertség jó és rossz oldalait, és tulajdonképp biztos vagyok benne, hogy sokkal rugalmasabban tudják kezelni ezt a "micikés" szituációt, mint sok hozzászóló, akik a védelmükbe veszik őket a kritizálókkal szemben.
17/17 anonim válasza:
az ilyen ismert személyek kinjukba azt se tudják milyen nevet adjanak! sztem béna név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!