Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek szép az Alexa név?

Szerintetek szép az Alexa név?

Figyelt kérdés
Csak mert úgy hívnak és nekem nem nagyon tetszik. Mondjuk a becenevem nagyon mert nem az átlagos Lexi vagy Ali, Hanem én találtam ki kétéves koromban. (Axi)

2012. aug. 23. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem,mára pedig rengetegen adják.
2012. aug. 23. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, nem a kedvenc nevem, de semmi kivetnivaló nincs ellene. Bár, szinte mindenki utálja a nevét, például én is.:) Engem Viktóriának hívnak, szóval szerintem te százszor jobban jártál, örülj neki hogy ez a neved.:)
2012. aug. 23. 22:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, ha lesz 2. babánk és csajszi lesz, ezt a nevet fogja kapni :)
2012. aug. 23. 22:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Alexa név tetszik, de ez az Axi becenév olyan, mint egy kutyanév. Szerintem teljesen felesleges becézni, így szép, ahogy van :)
2012. aug. 23. 22:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz név.
2012. aug. 24. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Aha, nekem tetszik.Jaj, annyira elegem van már ebből, hogy ha már állítólag sokan adnak egy nevet, akkor az már nem is tetszik.Spec. én nem is ismerek Alexát.

2# Szerintem gyönyörű neved van!

2012. aug. 24. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem kicsit kemény, rideg... Egy vörösesszőke, szép arcú, de mogorva, szigorú, és tudálékos nőt képzelek el ezzel a névvel.
2012. aug. 24. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Alexandra formában jobban tetszik, de amúgy jó név az!
2012. szept. 13. 05:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem van egy csaj ismerősöm ezzel a névvel. 7-es válaszolónak pedig nincs igaza legalábbis az én ismerősömmel. Egy 16 éves kedves, aranyos és nagyon szép csaj. Visszatérve a kérdésre szerintem nagyon szép név.
2012. okt. 15. 22:53
 10/12 anonim válasza:
Az Alexa egy nagyon jó kis név. Olyasmi mint a Gábro-Gabriella,Antal-Antónia, kicsit fiús, "sportos"csajoknak való, hiszen a világon mindenütt Alex, Lexi, Lexa becenevekkel "jár". Én magam Piroska nevet kaptam születésemkor, amit világ életemben utáltam így negyvenéves már elmúltam amikor átanyakönyveztettem magam Alexa keresztnevűre. Nagyon szeretem az új nevemet, bevált. Egyedül a baráti, rokoni körnek volt nehéz átállnia, de megküzdöttek vele. A hivatalos átállás, papírok (jogsi, személyi,útlevél, stb.) és egyebek sem tartott tovább 1 hónapnál. Szóval én Alexa név párti vagyok.
2014. márc. 20. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!