Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék babaszobába szép...

Hol tudnék babaszobába szép képeket venni?

Figyelt kérdés
Bolt vagy webáruház is érdekel. Bekeretezett képet szeretnénk, valamilyen állatfigurásat, micimackósat vagy olyat, ami kislányszobába való. Egyszerűen nem találok sehol. Ti hol vettetek?

2012. aug. 8. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát én festettem. :)

Bármit lefestek a mesefigurák közül, lányom szobája tele van velük. :)

De ha neked nincs ehhez tehetséged vagy affinitásod, akkor nyomtass ki képet és tedd keretbe.

Később pedig tudsz rajta változtatni, ha majd a gyermeked kéri milyen figura is legyen benne.

Itt meg pár link, ahonnan csemegézhetsz:

Vaterán és teszveszen is nézelődhetsz!

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 8. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Én csináltam!Iskola,kezdésnél tök jó csomi papírokat lehet kapni.Vagy hobbi boltban szalvéta technikával,szép micimackós,királylányos szalvétát lehet venni. De nálunk van Piktór és ott lehet venni fal dekorációkat. Kika-ban is csak ott drágább.
2012. aug. 8. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én diegoban láttam, de szerintem praktikerbe is van.
2012. aug. 8. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnek!Barók a linkek!!!!Második voltam!
2012. aug. 8. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Obiba láttam ilyesmit.
2012. aug. 9. 09:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Vaterán tegnap lecsaptam egy tök jó képre. De a többi helyet is megnézem, mert 2-3 képet még szeretnék.
2012. aug. 9. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!