Szülők ti mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a lányotokkal szexuálisan erőszakoskodtak?
Azért ez durva..:(
Feljelentést tennék az biztos.
Szia! Borzasztó történetek ezek, alapvetően jámbor típus vagyok, de azokat, akik gyerekeket bántanak úgy érzem, simán válogatott kínzásoknak bírnám kitenni.
Tudod, az a szomorú, hogy a zaklatások áldozatai, ahogy te is, kínosnak érzik a témát, nem mondják el senkinek – és emiatt az ilyen aberrált barmok nyugodtan folytathatják, amit tesznek.
Amit itt mások írtak, hogy nem hitt nekik az anyjuk, hát az is döbbenetes számomra. Pedig én is hallottam már ilyen sztorit, a lányt a nevelőapja molesztálta, anyja nem hitte el, majd húsz év múlva kiderült, hogy az az „áldott jó ember” hány másik kislányt is buzerált titokban.
Elnézést, de egyszerűen nem tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy a lányom ilyet meséljen, és legalább a gyanú ne ébredjen fel bennem, és ne figyeljem onnan kezdve árgus szemekkel a pasimat. Ha a legkisebb esélye is van, hogy valaki bántja a gyerekemet, mindent el kell követnem, hogy kiderítsem, mi a valódi helyzet. Persze nyilván nem úgy, hogy azt mondom az „élettársamnak”, hogy „figyi, Pista, te molesztálod a Borit?”, mert erre nyilván nem fog színt vallani…
Elnézést, nagyon feldúltak ezek a történetek.
Milyen nők ezek, milyen anyák?
A kérdezőhöz visszakanyarodva: miért írod azt, hogy „már nem tudnál tenni semmit”? Meghalt az illető? Ha nem, akkor én a helyedben nem hagynám ennyiben a témát, azt megértem, hogy nem akarsz a rendőrségre menni, de azért a környezetét lehetne figyelmeztetni rá, hogy veszélyes…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!