Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők ti mit szólnátok, ha...

Szülők ti mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a lányotokkal szexuálisan erőszakoskodtak?

Figyelt kérdés
Már nem tudnál tenni semmit, mert több éves dolog lenne, de kiderülne utólag és mondjuk nem akarna róla beszélni. Hogyan reagálnátok ilyen helyzetbe?
2013. júl. 10. 13:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egy szülő ha normális akkor megérti.
2013. júl. 29. 15:50
 22/26 anonim ***** válasza:

Azért ez durva..:(

Feljelentést tennék az biztos.

2013. júl. 29. 16:22
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia! Borzasztó történetek ezek, alapvetően jámbor típus vagyok, de azokat, akik gyerekeket bántanak úgy érzem, simán válogatott kínzásoknak bírnám kitenni.

Tudod, az a szomorú, hogy a zaklatások áldozatai, ahogy te is, kínosnak érzik a témát, nem mondják el senkinek – és emiatt az ilyen aberrált barmok nyugodtan folytathatják, amit tesznek.

Amit itt mások írtak, hogy nem hitt nekik az anyjuk, hát az is döbbenetes számomra. Pedig én is hallottam már ilyen sztorit, a lányt a nevelőapja molesztálta, anyja nem hitte el, majd húsz év múlva kiderült, hogy az az „áldott jó ember” hány másik kislányt is buzerált titokban.

Elnézést, de egyszerűen nem tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy a lányom ilyet meséljen, és legalább a gyanú ne ébredjen fel bennem, és ne figyeljem onnan kezdve árgus szemekkel a pasimat. Ha a legkisebb esélye is van, hogy valaki bántja a gyerekemet, mindent el kell követnem, hogy kiderítsem, mi a valódi helyzet. Persze nyilván nem úgy, hogy azt mondom az „élettársamnak”, hogy „figyi, Pista, te molesztálod a Borit?”, mert erre nyilván nem fog színt vallani…

Elnézést, nagyon feldúltak ezek a történetek.

Milyen nők ezek, milyen anyák?

A kérdezőhöz visszakanyarodva: miért írod azt, hogy „már nem tudnál tenni semmit”? Meghalt az illető? Ha nem, akkor én a helyedben nem hagynám ennyiben a témát, azt megértem, hogy nem akarsz a rendőrségre menni, de azért a környezetét lehetne figyelmeztetni rá, hogy veszélyes…

2013. júl. 29. 18:37
 24/26 A kérdező kommentje:
A környezetemben megtettem a kellő "óvintézkedéseket" a pasi ellen (ebbe most nem mennék bele), de a rendőrségre akkor se szívesen vinném az ügyet, mert nem tudok erről beszélni és évekkel ezelőtt történt. Őszintén nem érzek nagy jelentőséget, hogy ennyi idő után feljelentsem, sőt inkább elfelejteni akarom csak mégis rossz itthon, hogy nincs kivel megbeszéljem.
2013. júl. 29. 18:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Velem is történt ilyen,ráadásul egy orvos tette,nem mondtam el a szüleimnek,nem is fogom, egy barátnőm tudja csak!Semmi értelmét nem látom,hogy most elmondjam,bár akkor sem lett volna egy orvossal szemben?! A rendőrség meg külön trauma ahol részletesen be kell számolni mindenről,majd a bíróság...csak feltépné a régi sebeket!
2013. júl. 30. 10:28
 26/26 anonim ***** válasza:
De ha faggatnak, hogy mi bánt, akkor ezt nem dolgoztad fel, mert látszik rajtad, hogy bánt. Szerintem velük ne beszélj róla, ha nem akarsz, de menj szakemberhez.
2013. júl. 30. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!