Anyukák, akiket pici babával hagyott el a párja, hogyan
dolgoztátok fel?
Figyelt kérdés
Hogy tudtátok megoldani az életet, egyedül, segítség, támogatás nélkül? Hogy lehet egyáltalán feldolgozni, megemészteni az ilyet?
2009. okt. 17. 22:15
1/7 anonim válasza:
bocsi...én nem tartozom ebbe a "kategoriába"...de a nagynéném igen....szóval látom h nagyon nehezen viseli, és én nem is tudom h hogyan segíthetnék rajta :(
Esetleg te is ebben a cipőben jársz? :(
2009. okt. 17. 22:23
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon úgy néz, ki hogy hamarosan ebbe a csoportba fogok tartozni... :( Egyenlőre elképzelhetetlennek tartom, hogy boldoguljak. Ráadásul senki más segítségem nincs, se család senki, teljesen egyedül vagyok.
2009. okt. 17. 22:33
3/7 anonim válasza:
Nem is tudom h mit mondhatnék....és nem tudjátok rendbehozni a kapcsolatot vmhogy? Sztem szívtelenség a férfi részéről magárahagyni egy kisgyermekes anyukát... :(
2009. okt. 17. 22:35
4/7 anonim válasza:
Én sem járok ebben a cipőben, de nagyon szorítok neked.
Szerintem, ha ránézel a picurodra erőt fogsz meríteni belőle.
Remélem a kedves apuka ,ha már lelép támogatni tud benneteket. Kitartás!!!!!
2009. okt. 17. 22:36
5/7 anonim válasza:
szia.fog menni.én nagyobb gyereket neveltem egyedül,de tapasztalatból mondhatom ilyenkor rengeteg erőt kap az ember,hogy honnan azt nem tudom,de van és kész.viszont most nem szabad elhagynod magad,ha egy pici babával képes elhagyni a párod,hidd el akkor inkább jobban jártál.el kell siratni a múltat,sírd ki magad,hogy ne maradjon benned a feszültség,aztán nézz a manódra és érezd azt az erőt amit tőle kapsz.neki,érte,miatta de boldogulnod kell,és fogsz is.Az anyagiakat beszéld meg a pároddal,mert muszáj hogy segítsen neked.azt ő se akarhatja,hogy hiányt szenvedjen a baba bármiből is.ezen a részen tedd félre az önérzeted és igenis muszáj kérni,mert egyedül anyagilag nehéz.aztán szépen lassan kialakulnak a mindennapi túlélő praktikák,és majd később jön egy lovag is aki mindkettőtöket imádni fog,és nagyon boldog leszel,mert ott ahol bezárul egy ajtó,mindig kinyílik egy másik.sok sikert és kitartást.menni fog.
2009. okt. 18. 07:59
6/7 anonim válasza:
Szia!Én május óta egyedül nevelem a kislányomat.Eddig két hetente jött a "férjem",de most már akkor sem.Nem is érdekelne,de van egy gyereke,akinek szüksége lenne rá.Na meg pénzt azt nem ad és olyan adósságot hagyott hátra,hogy nem tudom,miből fogom kifizetni.Én bevallom,nehezen viselem az egészet,fáradt vagyok és állandóan feszült.Sajnos a lányom is érzi ezt,de a férjem iránti mérgemet nem tudom leküzdeni.Remélem talpraállok hamarosan,a gyerekem miatt.Segítségem nekem sincs,sajnos.
2009. okt. 18. 13:07
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! :)
Az a helyzet, hogy talán már nincs értelme "megmenteni" a kapcsolatot, mert csak bántjuk egymást, folyamatosan kínozzuk és fájdalmat okozunk egymásnak. A baba is megérzi. De az a baj, hogy sosem voltam még teljesen egyedül, ráadásul anyagilag így nagyon rossz helyzetbe kerülök (hitelek,tartozások), amit eddig együtt meg tudtunk oldani. Nem tudom van e elég erőm és lesz e a folytatáshoz, hogy talpra álljak és új életet kezdjek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!