Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megoldás?

Szerintetek ez megoldás?

Figyelt kérdés
Nővérem 3,5hete szült és hogy végig tudják aludni az éjszakát a babával valami homeopátiás kupot ajánlot neki a barátnője(virbucol)ami szerintem azért egy ennyi idős babának nem nagyon jó mert ugye szopizni kellene és még arra sem kellnek fel.Ezt hogy lehetene neki elmagyarázni hogy nagyon nagy hülyeséget csinál.
2009. okt. 17. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled. Még hosszú-hosszú hónapokig nem ennek kellene a központi kérdésnek lennie.
2009. okt. 17. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Ugye akkor igazam van.Hiába is mondja hogy igy jó.De akkor ne azt nézze hogy ő kipihenje magát.Ááááá.Köszönöm a válaszod.
2009. okt. 17. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a babának is fontos, hogy az anyja kipihent legyen! És nem kell a gyerek szolgájának lenni. De ezt nem bogyókkal kell elérni! És azért az első időkben tűrhet egy kicsit többet, hiszen vállalta.
2009. okt. 17. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 2 hetes korától végigaludta az éjszakàt. Féltem,mi lesz ha kiszárad. Azt mondta 2 orvos és egy védőnő,ha éhes úgyis felébred. Sosem ébredt fel.
2009. okt. 17. 16:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Igy van.Tökéletessen egyet értek a 16.08.al hogy nem bogyokkal kellene elérnie.Köszönöm a válaszaitokat.
2009. okt. 17. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én fiam 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Semmiféle bogyót nem adtunk neki, csupán az éjszakai evés és tisztába tevés szó nélkül zajlott, apró fénynél, a pelenkacserét pedig a férjemmel ketten úgy oldottuk meg, hogy elemlámpával világított az egyikünk míg a másik végrehajtotta a cserét. Így nagyon hamar megtanulta a baba, hogy éjjel aludni kell. Akkor még este 9 fél 10-től aludt reggel 4-ig, most pedig már este 9-10-től reggel 8-ig durmol. Most 3 hónapos.

2009. okt. 17. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

hát ha homeo bogyesszal megy, akkor hagy menjen. elvileg nem tartalmaz káros anyagot, és ha ennyi segít, akkor valószínűleg magától is átaludná az éjszakát. nem kivétel nélküli. irigylem, nekem a fiam kétéves, még egy éjszakát sem aludt végig véletlenül sem, soha nem adnék neki még kamilla teát sem azért, hogy jobban pihenjek, de megértem azokat, akik nem ennyire elvakultak...

ne ítéljük el őket, elvégre ártalmatlan kúpot és nem nyugtatót ad.

2009. okt. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!