Szerintetek ez megoldás?
Szia!
Az én fiam 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Semmiféle bogyót nem adtunk neki, csupán az éjszakai evés és tisztába tevés szó nélkül zajlott, apró fénynél, a pelenkacserét pedig a férjemmel ketten úgy oldottuk meg, hogy elemlámpával világított az egyikünk míg a másik végrehajtotta a cserét. Így nagyon hamar megtanulta a baba, hogy éjjel aludni kell. Akkor még este 9 fél 10-től aludt reggel 4-ig, most pedig már este 9-10-től reggel 8-ig durmol. Most 3 hónapos.
hát ha homeo bogyesszal megy, akkor hagy menjen. elvileg nem tartalmaz káros anyagot, és ha ennyi segít, akkor valószínűleg magától is átaludná az éjszakát. nem kivétel nélküli. irigylem, nekem a fiam kétéves, még egy éjszakát sem aludt végig véletlenül sem, soha nem adnék neki még kamilla teát sem azért, hogy jobban pihenjek, de megértem azokat, akik nem ennyire elvakultak...
ne ítéljük el őket, elvégre ártalmatlan kúpot és nem nyugtatót ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!