Születendő gyermek neve? Mi a vélemény?
A férjemmel most szeretnénk az első babánkat.Kiválasztottunk 2 fiú és 2 lány nevet,mindenhol dupla neveket,mivel mind kettőnk családjában szokás.Mi a véleményetek a nevekről?Esetleg ti máshogy párosítanátok?
Alex Gergely,Kamilla Viktória,Zita Anita,Erik István.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kamilla Viktória szerintem sok.
Zita Anita helyett szerintem jobb az Anita Zita.
Érdekes, hogy a 2 hosszabb lánynevet tettétek össze, én biztos arra törekednék, hogy minél rövidebb legyen.
Pl Zita Viktória
És hangzásban a fiú névnél valahogy az Gergely Alex nekem jobban cseng, de ez meg már abszolút egyéni.
A lánynevek nagyon tetszenek amúgy :); a fiúk nekem kevésbé... de nem nekem kell, hogy tetsszen :D
Hanga Dorina
Sztem a Dalma is nagyon jó név (vagy Blanka)
Köszönöm mindenkinek.A fiúneveket a férjem választotta,a lány neveket én,kivéve a Zitát,az nekem eszembe sem jutott volna. :) Az Erik nekem igazából annyira sosem tetszett,de nem rossz név,így belementem,mivel a férjemnek tetszett.
Még van talonban egy fiú és egy lány párosítás,de nem hinném,hogy arra szükség lesz majd.
"Olívia Renáta és Olivér Miklós"
A fiú nevek közül csak a Gergely tetszik.
Lánynevek:Kamilla Viktória túl hosszú együtt.De külön-külön nagyon tetszenek.Zita semleges,Anita nem tetszik.Viszont a Zita Anita az AA miatt nekem nem szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!