Szerintetek melyik a jobb gyermekruha márka? a Cheerokee vagy a Next?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 22:18
1/6 anonim válasza:
szerintem ugyanolyan jó mind a kettő.
2/6 Nikcsi válasza:
Szamomra egyertelmuen a Next. Minosegben es kinezetben is egyarant. En Angliaban elek es eleg dragak az uj Next-es ruhak, viszont megeri mert minosegben jobb mint a Tesco-s. Persze azok is jok, meg foleg megfizethetobbek, csak ki kell fogni, mert vannak silany minoseguek is koztuk.
3/6 anonim válasza:
Next.
Gyönyörűek, remek az anyaguk.
4/6 anonim válasza:
En is Angliaban elek es imadom a Next babacuccokat. Pont tegnapelott vettem 3 rugit (olyan aranyos csikosak). :) Tenleg szuper a minosege, csak lehetne egy kicsit olcsobb. :))
5/6 anonim válasza:
A nextesek aranyosabbak jó a minőségük, imádom őket.Viszont szeretem a cheerokees cuccokat is.Van köztük is nagyon édes.
6/6 anonim válasza:
én mindkettőt veszem, nekem tetszenekk, de a cheerokee-t tényleg meg kell nézni, mert van ami nem olyan jó minőségben. rugi, body , előke ... simán jó az olcsóbb is. de kellenek a csinosabb darabok is. a cheerokee-nak is vannak nagyon édes rucijai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!