Fülhőmérő vagy homloklázmérő? Melyik jobb? Márka?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:00
1/5 anonim válasza:
Nekem fülhőmérőm van, bár nem szeretem használni. Ha nem helyes irányban tartom a baba fülébe, mindig más eredményt mutat és sosem vagyok biztos benne, hogy jól mértem-e. Ezért én sima digitális lázmérőt használok. A magyar orvosi műszergyártós termékeket tudom ajánlani, megbízhatóak.
2/5 anonim válasza:
egyik se! digitális, amit popsiba be lehet vezetni, a többi nem ad pontos értéket.
3/5 anonim válasza:
Mindkettő van, de egyik sem jó.Csakis a digitális lázmérőt használjuk.Egész pici kora óta hónaljban mérem.Éjjel sem ébred fel rá.
4/5 anonim válasza:
Nekem két digitális popsis is van és nem hagyta megmérni 1 éves korától, és vettem egy homloklázmérőt. 3x mérem meg vele mikor lázas, a homloka két szélén és középen. Vonok egy átlagot. Ha lázas akkor kúp kell, teljesen mindegy, hogy az most 38,2 vagy 38,5!
Ha meg nincs láza, akkor a homlokmérő sem mutat lázat!
A fűlhőmérő macerásabb, azt nem szeretem. A gyerek nem engedi, hogy dugdossak a fülébe dologkat és ha nem jól tartod rossz eredményt mutat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. júl. 26. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!