Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fül-vagy homloklázmérő a...

A fül-vagy homloklázmérő a jobb? Melyik ad pontosabb eredményt?

Figyelt kérdés
Esetleg melyik fajtát tudjátok ajánlani? A tapasztalokra is kíváncsi lennék. Köszönöm!
2008. okt. 2. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy amit leírok, azzal nem segítek, de felkeltedded az édeklődésemet. A homloklázmérő az, amelyiket a baba homlokára kell ragasztani, és amennyi fokot elér, addig világítanak a számok? Ha igen, ilyet hol lehet venni?

Köszi

2008. okt. 2. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Mehgint én vagyok,(első "válaszoló"). Egyébként, ha az amire gondolok, az praktikusabb, mert akkor is használható, ha a baba mocorog, izgatott.
2008. okt. 2. 10:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Én a brendonban láttam ezeket, de ilyen ragasztósról én még nem hallottam. Nézd meg ezeket: [link]

A lázmérős cumiről mik a vélemények?

2008. okt. 2. 11:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Rákerestem arra amire te gondoltál, ezeket találtam: [link]

[link]

[link]

2008. okt. 2. 11:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerinetem gyógyszertárban lehet venni.
2008. okt. 2. 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:

A homolkra ragasztósról lebeszéllek, egyáltalán nem pontos, asszem, még tizedes beosztás se nagyon van rajta.

Van viszont olyan, ami homlok és fülhőmérő is egyben. A fülhőmérők hátránya, hogy kell hozzá külön kupakot venni a végére, ami mindig plusz kiadás, nem elég, hogy drága pénzért megveszed a készüléket. A cumit ne vedd meg, próbáltuk, nem vált be, mert nem olyan puha mint a rendes, rögtön észrevette a különbséget, és kiköpte, még mielőtt lemérte volna az eredményt. Én is most készülök venni, én olyat vennék, ami homlok-fül egyben. Asszem van a brendonban is.

2008. okt. 2. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Engem a homloklázmérőről, akinek van, mindenki lebeszélt, mert nem pontos eredményt mutat!
2008. okt. 2. 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Sima digitális, mert az orvos mindig a popsiban mért eredményt fogja kérni, mi is feleslegesen vettünk jó drágát még a szülés előtt.

A homloklázmérővel legfeljebb becslést végzel, utána meg bedugod a popsijába a digitálisat. És érzed majd amúgy is, ha meleg a buksija.

2008. okt. 2. 13:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Pont ezt a popsiba dugdosást szeretnénk elkerülni, nem hiszem hogy túl kellemes lenne a picinek.
2008. okt. 2. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolső kommenthez: én is ezért szeretnek homlok vagy fülhőmérőt. Amíg mérem, addis lefogom a kicsit???? Nem értem! Emlékszem (pedig ha emlékszem már nagyobb lehettem) mennyire utáltam amikor anya a lázamat mérte. Percekre lefogott. Még ha az ölébe voltam, akkor sem éreztem jól magam! Bocs hogy nem segítséget írtam, érdekel engem is még többek véleménye.
2008. okt. 4. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!