A fül-vagy homloklázmérő a jobb? Melyik ad pontosabb eredményt?
Tudom, hogy amit leírok, azzal nem segítek, de felkeltedded az édeklődésemet. A homloklázmérő az, amelyiket a baba homlokára kell ragasztani, és amennyi fokot elér, addig világítanak a számok? Ha igen, ilyet hol lehet venni?
Köszi
Én a brendonban láttam ezeket, de ilyen ragasztósról én még nem hallottam. Nézd meg ezeket: [link]
A lázmérős cumiről mik a vélemények?
A homolkra ragasztósról lebeszéllek, egyáltalán nem pontos, asszem, még tizedes beosztás se nagyon van rajta.
Van viszont olyan, ami homlok és fülhőmérő is egyben. A fülhőmérők hátránya, hogy kell hozzá külön kupakot venni a végére, ami mindig plusz kiadás, nem elég, hogy drága pénzért megveszed a készüléket. A cumit ne vedd meg, próbáltuk, nem vált be, mert nem olyan puha mint a rendes, rögtön észrevette a különbséget, és kiköpte, még mielőtt lemérte volna az eredményt. Én is most készülök venni, én olyat vennék, ami homlok-fül egyben. Asszem van a brendonban is.
Sima digitális, mert az orvos mindig a popsiban mért eredményt fogja kérni, mi is feleslegesen vettünk jó drágát még a szülés előtt.
A homloklázmérővel legfeljebb becslést végzel, utána meg bedugod a popsijába a digitálisat. És érzed majd amúgy is, ha meleg a buksija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!