Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyaként már tabu a boldogtala...

Anyaként már tabu a boldogtalanság? Nem lehet őszintének lenni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 22 éves, fiatal anyuka vagyok, 20 hónapos a kisfiam. A terhességem eleje óta egyedülálló voltam, majd a fiam 14 hónapos korában felbukkant az apja. Úgy tűnt megbánta, hogy egyedül hagyott a fiúnkkal. Elég zűrös élete volt, ő maga is teljesen éretlen a gyereknevelésre, csak a buli érdekelte. Én mégis adtam neki esélyt. Hónapokig láttam rajta az igyekezetet, aztán megint pofára estem. Mégsem "tetszett meg neki" az apaság, szakítanom kellet...

Imádom a kisfiamat és igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni egyedül is az elejétől fogva, de olyan boldogtalannak érzem magam. Néhány barátnőm maradt meg, de sajnos elég ritkán találkozunk. Ha elmondom mit érzek, egyből azt a választ kapom, hogy de hisz van egy fiad, boldognak kéne lenned. És igen, boldog vagyok, hogy van nekem, de mégis hiányzik valami. Eddig nem is nagyon foglalkoztatott, hogy magányos vagyok, de most ez az újabb csalódás elkeserített. Kinek kellenénk, ha annak nem kellünk akitől a kisfiam született? Félre értés ne essék, nem a pasik a legfőbb gondom, csak jó lenne már érezni, hogy van egy társam. Hogy érezzem, hogy számíthatok valakire és nem kell minden nehézséggel egyedül szembenéznem...

Volt közületek valaki hasonló helyzetben? Tudom rengeteg egyedülálló édesanya van, akiknek talán még nehezebb, mint nekem, de kérem írják le, ők hogyan vészelik át ezeket a nehéz időket.

Előre is köszi a válaszokat :)

2013. júl. 5. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Becsülendő, hogy ilyen felfogásod van! Légy büszke önmagadra!

Az "apuka", lehet nem szép ilyet mondani, de ilynre nincs is szükség, APÁRA van szüksége, neked is és a fiadnak is!

Attól még hogy anya vagy, ember vagy. Az érzelmek azok, amik boldoggá tesznek az életben, attól tudod, hogy élsz!

Neked is jogod van a boldogságra, ès igen, hatalmas valószínűséggel egy férfi oldalán:)

A emberek megérzik, hogy kinek milyen kisugárzása van, legyél pozitív, ezt a környezeted is észre fogja venni:-)

Tessék magaddal is foglalkozni, és hajrá:-)

Fel a fejjel!

28hkm 24 éves voltam:)

2013. júl. 5. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Tesom ugyanígy volt: 21 évesen szült pasi otthagyta. Most 5,5 éves a gyerek és most volt az esjuvoje mással. El fog jönni a te időd is. Ha a kicsi icus lesz te újra dolgozol majd tudsz ismerkedni. Kitartás!
2013. júl. 5. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
2es vagyok icus helyett ovis :) a telo jobban tudja. Addig is próbáld meg anyukadra bízni a kicsit te pedig kapcsolodj ki a baratnoiddel.
2013. júl. 5. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ilyen helyzetben, de szerintem szerintem nincs veled semmi gond. Természetes, amit érzel.
2013. júl. 5. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Normális amit érzel, de még olyan fiatal vagy, meg van rá minden esélyed hogy boldog legyél, hogy megtaláld a párodat. Csak fel a fejjel.
2013. júl. 6. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!