Holnap cukorterhelés! Mit ajánlott ma ennem, ami nem nagyon tornázza fel a cukrom? Alma, narancs, mandarin, kivi? Vagy mit ajánlotok? Gondolom a süti tabu most, pedig olyan helyesek a konyhába a tányéron 25 hkm
Én semmi extrát nem csináltam előtte 1 nappal!Már nem emlékszem mit ettem, de az biztos, hogy nem fogtam vissza magam!:) Ha nincs semmibaj a cukroddal, akkor a mai süti semmit nem jelent.
Csak holnap kell éhgyomorra menned.
1 éves kislány anyukája
Mindegy mit ettél este, reggelre úgyis üres lesz a gyomrod.
MAx a cukros lötty jönne vissza!
Én is féltem tőle,de nem volt vészes!
Így utólag tudom miért! :)
Jéghideg volt a víz amivel el volt kutyulva.
Húzóra megittam,nem volt rossz,habár finom sem,de bacardi kólát képzeltem a helyére :))))))
A lötty nagyon-nagyon furi ízű, de ha teszel bele pici citromlevet, akkor nem lesz olyan vészes. :))) Én s félek, bár nekem ez még 3 hét múlva esedékes, mert még mindig tudok öklendezni olyasmitől, amit nem kívánok... :) De lassan már hozzászoktam, a pozitív teszttől számítva ez van. :)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!