Pelenka, de milyen?
nem parázod túl egy picit? ;)
eleve ott kezdődik, hogy babánál nincs: "Az fix, hogy Pampers", meg egyáltalán semmi fix :D
minden babára más a megfelelő, számít, hogy milyen vastag a combja, milyen alakú a feneke, mennyit pisil, mondjuk tök mindegy mindez, lényeg, hogy majd kitapasztalod!
kezdetnek 2 kis csomagot vegyél ebből is meg abból is, meglátod, a család is majd hoz 1-es pelusokat amit 2 hét alatt kinő a baba :D
mi a zöld pamperst használtuk, majd a liberot, majd a lidlös kék pelust. tesóméknál ezek mind átáztak, nekik a tescos saját márkás meg a hápy jött be, én fiam kipattogott azoktól :)
szóval ne tervezd túl, kicsi csomagokat vegyél és különfélét, mert ami nem jó azt nem is fogod elhasználni, ahhoz meg drága, hogy nagy csomaggal dobd ki a pelusokat :/
Mi a narancssárga Pamperssel kezdtünk, tökéletes volt. Akkor váltottunk Active Babyre (ez a zöld), amikor már kezdett jobban mocorogni, pár hónaposan, mert annak gumis a dereka, hogy ne szorítsa a pociját mocorgás közben. Egyébként a fehéret is használtuk, utáltam, kifolyt belőle mindig a kaki, úgyhogy elajándékoztam...
A narancssárgát én személy szerint szerettem, mert nagyon megbízható volt, és nagyon jó volt az illata, egyedül az szólt ellene, hogy nem gumis a dereka, de az is már csak akkor számít, ha mozgékonyabb már, meg ha jó kis pocakos, mint az én lánykám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!