Lues kérdése:

Pelenka, de milyen?

Figyelt kérdés
Első babánkat várjuk és teljesen tanácstalanok vagyunk, hogy milyen pelenkát vegyünk a picurinak! Az fix, hogy Pampers, de melyik?! Unokatesóm a narancssárgát használta, ajánlja, de mi van akkor, ha érzékeny lesz a bőre?! Érdemes előre megvenni a fehéret érzékeny bőrre? Vagy a normál zöld is jó kezdésnek? Segítsen valaki!!!! :)
2013. júl. 5. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a narancssárgával pont nem volt szerencsém,minden kifolyt belőle.Premium care jó.De nekünk a libero vált be.
2013. júl. 5. 11:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi sleep-et használtunk, amúgy szerintem nincs különbség. Alapból érzékeny börre van ez, meg ott a popsikrém is. Vedd az alapot, aztán majd meglátod, egyébként én a liberot is szerettem, de gagyit is használtunk.
2013. júl. 5. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Jah és ha nagyot kakil, tök mindegy mi van rajta... Ugyanúgy kimegy mindegyik márkából. Sajnos.
2013. júl. 5. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:

nem parázod túl egy picit? ;)

eleve ott kezdődik, hogy babánál nincs: "Az fix, hogy Pampers", meg egyáltalán semmi fix :D

minden babára más a megfelelő, számít, hogy milyen vastag a combja, milyen alakú a feneke, mennyit pisil, mondjuk tök mindegy mindez, lényeg, hogy majd kitapasztalod!

kezdetnek 2 kis csomagot vegyél ebből is meg abból is, meglátod, a család is majd hoz 1-es pelusokat amit 2 hét alatt kinő a baba :D

mi a zöld pamperst használtuk, majd a liberot, majd a lidlös kék pelust. tesóméknál ezek mind átáztak, nekik a tescos saját márkás meg a hápy jött be, én fiam kipattogott azoktól :)

szóval ne tervezd túl, kicsi csomagokat vegyél és különfélét, mert ami nem jó azt nem is fogod elhasználni, ahhoz meg drága, hogy nagy csomaggal dobd ki a pelusokat :/

2013. júl. 5. 11:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze, más is mondta, hogy ahogy idősödik a picuri, akkor már a gagyi, márkátlan pelus is tökéletes. Tán még jobb, mint a híres neves pelusok. :) De kezdésnek csak jó lenne valami olyan, amire mások is esküsznek. Sajnos a Liberoról mostanában csak rosszat hallottam, de lehet, hogy csak rossz széria. Nincs kizárva, hogy még a végén mi is annál kötünk ki. :D
2013. júl. 5. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi a narancssárga Pamperssel kezdtünk, tökéletes volt. Akkor váltottunk Active Babyre (ez a zöld), amikor már kezdett jobban mocorogni, pár hónaposan, mert annak gumis a dereka, hogy ne szorítsa a pociját mocorgás közben. Egyébként a fehéret is használtuk, utáltam, kifolyt belőle mindig a kaki, úgyhogy elajándékoztam...

A narancssárgát én személy szerint szerettem, mert nagyon megbízható volt, és nagyon jó volt az illata, egyedül az szólt ellene, hogy nem gumis a dereka, de az is már csak akkor számít, ha mozgékonyabb már, meg ha jó kis pocakos, mint az én lánykám :)

2013. júl. 5. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer vettem narancssárga Pamperst, el sem használtam, inkább kidobtam, annyira rossz. A Premium Care a legjobb, de az Active baby is nagyon jó.
2013. júl. 5. 12:43
 8/9 anonim ***** válasza:
A kis mèretből nekünk a pampers meg a liberó is jó volt! De a nagyobb mèretekből már az aldis sokkal jobb mint a drágák
2013. júl. 5. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a liberó volt jó, kaptam egy csomó Pamperst ajándékba, de el kellett ajándékoznom mert csúnya lett tőle a feneke.
2013. júl. 5. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!