Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A rezsi kifizetése után...

A rezsi kifizetése után mennyi pénzetek marad?

Figyelt kérdés

Tehát úgy értem, hogy a fix kiadásokon kívül (hitelek, rezsi, telefon, tv, net) mennyi az az összeg, amit ruhára/élelmiszerre/ pelenkára/tisztítószerekre/szórakozásra/gyógyszerekre stb. költettek egy hónapban?

Nekünk ez az összeg 100.000 ft (most nyáron), 2 felnőtt, 2 pelenkás gyerek.

2013. júl. 4. 14:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
ui: Bocsánat a rossz fogalmazásért, de telefonról írok, és nem olvastam vissza.
2013. júl. 4. 15:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Most csináltam meg a havi költségvetést, 72000 marad. 2 felnőtt, két kisgyerek 3 és 5 évesek. Most nyáron itthon vannak mert munkanélküli vagyok, így minden nap főzök, de pelenka nem kell már.
2013. júl. 4. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk kb. 90 ezer marad egy hónapra. Van, hogy több, van, hogy kevesebb, ez a fűtéstől függ, nyáron meg ugye készenléti díj van, de ilyenkor meg víz fogy több.

De hónap végét mindig megérezzük, attól függetlenül, hogy enni mindig van mit és nem nélkülözünk, de hónap végén kétszer is meg kell gondolni, mit főzzünk.

Mi úgy csináljuk, hogy ha egy hónapban kicsit több pénzünk marad akkor bevásárolunk húst meg fagyasztható dolgokat, olyankor veszünk előre pelenkát,törlőkendőt, ilyesmit, hogy ha megszorulunk hónap végén, akkor se nélkülözzünk. Bízom benne, hogy ha munkahelyet sikerül váltanom akkor minden jobb lesz.

2013. júl. 4. 15:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 150 ezer körül marad.

2 felnőtt és egy 6 hós baba

2013. júl. 4. 15:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

ha mindent kifizetünk 120.000-150.000ft marad ez változó

élelmiszerre :60.000ft de ebben benne vannak a tisztálkodási szerek(mivel kertes házban lakunk sok mindent megtermelünk magunknak pl: cukiní,hagyma,medve hagyma,tök,krumpli,málna,ribizli stb)ezzel sokat sporolunk

gyógyszer :5000 ft

pelenka,popsitörlő :6000 ft

ruha : 30.000ft

szórakozás : ez változó ,ősszel és télen havi szinten 1 max. két program 15.000ft,nyáron 30.000ft és 2x nyaralunk

hitel nincs,sajat ház,2 gyerek 5 és 1 éves

2013. júl. 4. 15:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kb 50ezer.
2013. júl. 4. 15:50
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek ! (Vagyis egy kivétellel :D ). Sajnos télen már gyesen leszek, így ez a pénz le fog csökkenni kb. 65 ezerre. De nem baj, mert ennek a fele úgyis a fűtésszámla lesz.. Amúgy csak össze akartam hasonlítani az anyagi helyzetünket máséval. De hát ilyen is van, meg olyan is. Mindenesetre megvilágosodtam, hogy nem vágunk bele az autóhitelbe, marad a busz :( Örülök annak, akinek több marad a pénztárcában, majd megpróbálok valamit tenni én is, hogy több pénzhez jussunk. (Az egyik gyerekem oxigénhiánnyal született, így a fejlesztésekre is adunk ki, meg a munkavállalás sem egyszerű így..)
2013. júl. 4. 16:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Minden hónapot minusz 30 ezerrel kezdjük. Az én fizetésem, családi, Gyet nem elég a hitelre és a rezsire. A vállalkozásunkból kell behozni a többit. Kisebb-nagyobb sikerrel éldegélünk. 3 gyerek van.
2013. júl. 4. 18:19
 19/22 anonim ***** válasza:

rezsi 60.000

telefon 6000-8000

tv, net, BKV bérlet benne van a rezsiben.

Minden másra marad kb. 350.000 havonta. Benzinre, gyógyszerre, kajára, ruhára, szórakozásra... Pelust mosom. Arra nem kell.

egy lányunk van eddig, 11 hónapos

2013. júl. 4. 20:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Fix kiadásokon kívül jelenleg 70-80ezer marad élelmiszerre,ruhára(bár én félévente tartok nagy ruha vásárlást közben csak azt veszek ami muszáj) játékra,benzinre,háztartási dolgokra,vitaminra,szórakozásra.Nem túl sok,sőt igen kevés de zen dolgozom,hogy az anyagi helyzetünket nem,hogy elfogadhatóvá nagyon jóvá tegyem.3an vagyunk,van egy 2 éves fiunk.
2013. júl. 4. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!