Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen név menne hozzá?

Milyen név menne hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy kislányom Emese. Most várom a másodikat és ő is kislány lesz. Milyen név menne hozzá? Mert olyat nem szeretnék, hogy Emese és pl. Vanessza. Valami régi magyar névre gondoltunk. Segítenétek?
2009. okt. 16. 15:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

szia! megkérdezhetem, hogy miért kell menjen egymáshoz a két név? Hogy ha elkezdesz kiabálni utánuk a kertben, akkor rímeljen? (Bocsi, ezt nem hagyhattam ki, de különben tényleg nem értem)

Majd ha lesz két kutyánk, úgy képzeltem, hogy az egyik lehetne Aramis, a másik Archibald és akkor kiabálhatnék utánuk az udvaron, hogy Ari, meg Archi. De gyereknél tényleg nem értem, mi abban a pláne.

2009. okt. 16. 19:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem Abigélem lesz,de a Helka is tervben volt,úgy mióta élek:D,mert imádom,csak sajna a párom vez.nevéhez sehogy sem megy:(

Esetleg Édua?Szerintem gyönyörű név és ősi:)Meg a Réka is,de az ősi japán név is amúgy,nem teljesne magyar.

vagy Hanga? esetleg Illangó(ez nagyon szépséges)

Szépséges babavárást:)

Ada és Abi:)

2009. okt. 16. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Rokon kislány testvérpár: Emese és Eszter.

Direkt úgy választották őket egymás mellé, hogy mindkettő e-vel kezdődik és csupa e betűs.

2009. okt. 16. 22:10
 14/14 A kérdező kommentje:

19. 47!

azért jó, ha megy hozzá, mert az Emese ősi magyar név és testvérének is ősi magyar nevet szeretnék. és nekem nem tettszene, ha egy ősi magyar név mellé egy új név lenne.

Nekem így tettszik. Ennyi az oka.

2009. okt. 17. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!